Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – Crowley tarotkortit vetivät puoleensa

Minulla on neljä erilaista tarotpakkaa ollut käytössä tarot-torstaissa ja annan aina intuition valita pakan ja tänään valikoitui Crowley -tarotpakka. Tämä on pakka, mitä käytän myös työssäni. Nämä ovat arvokkaimmat ja sydäntäni lähimpänä olevat kortit. Side kortteihin on täysin 100%. Toki muihinkin kortteihin on mutta ne vaativat itseltäni enemmän avautumista, koska vaikka kortin numerolla ja nimellä on aina sama viesti mutta kuvat kertovat myös paljon ja ne ovat eri paikoissa tietenkin erilaiset. Kun tulkitsen tarotkortteja niin kuvat on nousseet mulle aina erityisesti pintaan ja syventänyt kortin alkuperäistä sanomaa. Jos sinullakin on Tarotit niin luo syvemmin katseesi myös kuviin eikä pelkästään vain opaskirjan tekstiin.

Alla olevassa kuvassa on kolme Crowley tarotkorttia. Valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää. Ota avoin mieli matkaan mukaan ja lue rakkaudella viesti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Hallitsijatar

Millä keinoin sinä löydät ajatuksiisi, tunteisiisi ja kehoosi rauhaa? Anna itsellesi mahdollisuus ja aikaa löytää mielenrauhaa koko kehollesi. Ainoastaan sen avulla pääset yhteyteen oikean tietoisuutesi kanssa. Kortin Hallitsijatar on täydellisessä tasapainossa ja mielen tyyneydessä, sillä hän on syventynyt omiin ajatuksiin ja tarpeisiin. Olo on täysin seesteinen ja huoleton. Luota siihen, että elämä järjestää meidät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tämän täydellisen luottamuksen ansioista voit levätä ja olla rauhallisin mielin. Luota ja luo rakkautta ympärillesi. Tarkastele myös suhdettasi ystäviisi ja iloitse heistä.

2. Irstaus

Tunnetko itseäsi ja ajatuksiasi kohtaan vähättelyä? Miksi? Kortin vihreät pisarat kuvaavat valuvaa energiaa mikä katoaa omasta kehosta. Keskity tällä hetkellä asioihin, jotka voit ja pystyt hoitamaan. Ole armollinen itseäsi kohtaan, sillä sinun ei tarvitse jaksaa ja voida tehdä kaikkea yksin. Kuuntele omaa itseäsi ja sitä, mihin energiasi nyt riittävät. Mitä kehosi ja mielesi tarvitsee. Älä aliarvioi tai syyttele itseäsi, jos et saa jotain asiaa tehtyä. Huomenna voi olla energiat jo ihan toisenlaiset ja lähdet uudella voimalla eteenpäin. Kehomme on temppelimme, kuuntele ja arvosta sitä.

3. Kuu

Ohjaavatko pelkosi sinua ja tekemisiäsi? Mitäpä jos pyöräyttäisitkin sen toisinpäin käsittelemällä omat varjopuolesi ja pelkosi ensin hyväksymällä ne. Jokaisella meistä on pelkoja ja epävarmuuksia mutta on itsestä kiinni kuinka annamme niiden pidätellä itseämme. Pelkoja ja epävarmuuksia tulee ja menee. Jos tuntuu, että ne peittävät täysin ajatuksesi niin kirjaa niitä ylös ja mieti jokaisen kohdalla, että onko juuri se pelko ja/tai epävarmuus oikeaa vai mielen harhaa. Pelkojen käsittely avaa aina uusia ajatuksia ja oivalluksia. Niiden avaaminen omaan tietoisuuteen voi tuntua alkuun ahdistavaltakin mutta niiden käsittelemisen jälkeen olo on vapaa ja kevyt. Tuntuu kuin aurinko ja rakkaus olisi päässyt takaisin sydämeen.

Huh, mitä viestejä tuli. Aivan mielettömiä! Ja silmiä avaavia. Toivottavasti sait omasta kortista itsellesi ajatuksia ja vahvistusta tämän hetkisiin tuntemuksiin.

Jos sinulla on ajatuksia, joihin haluat vahvistusta niin olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.