Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rauha – sydämesi antaa oikean vastauksen

Viikon tarotkortiksi nousi Rauha, joka pyytää meitä rentoutumaan, olemaa läsnä sekä kuuntelemaan omaa sydäntä meditaation tai muun rentoutusharjoituksen kautta, mikä tuntuu sinusta hyvältä. Sisäisen rauhan saavuttaminen ei aina ole helppoa ulkopuolisten häiriötekijöiden tai omien negatiivisten ajatuksien vuoksi.

Rauha luo sisäisen tasapainon

Rentoutuminen ja meditaatio auttaa löytämään vastauksia omasta sisimmästä ja sitä kautta omaan tietoisuuteen. Sisäisen rauhan avulla teemme oikeita valintoja. Valintoja, jotka ovat lähellä omaa sydäntä. Sisäiseen rauhaan pääseminen vaatii todellista itsetutkailua ja siteiden katkaisemista ajatuksiin ja tunteisiin, jotka eivät enään palvele itseä. Kun asioita alkaa järjestelemään omassa mielessä järjestykseen niin on hyvä pitää mielessä se, mitä tulevaisuudelta haluaa.

Rauhan kortti pyytää olemaan läsnä tässä hetkessä ja kuuntelemaan omaa sydäntä, sillä oman sydämen ääni johdattaa meitä omaan tulevaisuuteen. Sellaiseen, jossa olemme onnellisia ja koemme ilon ja rakkauden tunteita. Onkin tärkeää paneutua esimerkiksi meditaation avulla omaan sisimpään ja sydämeen ja kuunnella, mitä omalta tulevaisuudeltani haluan. Arvioi omia suunnitelmia uudelleen pysähtymisen ja läsnäolon avulla ja löydä sisäinen rauha tekemiseesi ja sisimpääsi.

Kuuntele sydämesi ääntä

Syksy on aina jollain tapaa uuden alun aikaa. Kesästä on nautittu ja arki alkaa pikkuhiljaa palailemaan taas osaksi elämää. Jotta arkeen pääsee kunnolla kiinni niin nyt on hyvä katsoa omaa tilannetta laajakatseisemmin ja miettiä, onko arki sellainen kuin haluan, tuottaako se elämääni onnellisuutta ja rakkautta? Kuuntele sydämesi ääntä ja ala toteuttamaan itseäsi ja toimimaan kuten sydämesi sinua pyytää. Anna korkeamman tietoisuutesi tulla itsellesi kunnolla näkyviin ja kuuluviin ja ala rakentamaan omasta itsestä ja elämästä tasapainoisempi. Mitä tietoisempi olet omasta itsestäsi ja aikomuksistasi niin sitä enemmän löydät sisäistä rauhaa ja luotat sydämesi ääneen.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002                (2,38 €/min.) 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.