Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Täällä on viikko mennyt pakkaillessa tavaroita – lähdemme ensimmäistä kertaa koko perheen voimin Espanjaan viikoksi. Reissu tulee tarpeeseen ja olen tehnyt kaikki mahdolliset työt mitä vaan voin tehdä etukäteen. Työpuhelimen otan mukaan ja ajanvarauksia otan vastaan, mutta muut työt saavat jäädä tauolle. Tiedän jo nyt, että siitä tulee mulle haastavaa koska olen tottunut viimeisten vuosien aikana suunnittelemaan työpäivät tosi tarkasti. Nyt kun kaikki on tehty etukäteen niin voin jo kuvitella sen tunteen kuin jokin olisi mukamas tekemättä 😀 Reissun aikana saan siis nauttia enemmän luppoajasta ja se on aika ihana tunne, kunhan siihen ensin totun. Tarpeeseen tulee ja aion nauttia ajasta täysin uimalla lasten kanssa, kiertelemällä kaupunkia, syömällä ihanaa ruokaa ja ehkä pari lasia kuohariakin saatan ruoan kanssa ottaa 😉

Mutta nyt ei keskitytä enään muhun vaan tarot-torstaihin ja sen tuomaan viestiin Sinulle. Rauhoita mielesi ja valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Lue kortin viesti rauhassa ja avoimen rohkeasti. Laitoin pitkästä aikaa korttien päälle energiakivet auttamaan kortin valintaa. Kaikkia kuvan kiviä on saatavilla verkkokaupasta 🥰

Vasen kortti on numero 1 (angeliitti)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (kukka-akaatti)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (chevron ametisti)

1. Taikuri

Mitä sinä voisit taikoa ympärillesi omilla taidoillasi? Mikä on sinun erikoisosaamisesi, jonka tiedät olevan mutta et ehkä ole päässyt tuomaan sitä kunnolla esiin? Anna sen kehittyä itsessäsi enemmän ja anna sen tulla esiin kun vähänkin tunnet olevasi siihen valmis. Antaudu tälle voimalle, sillä se on voima, joka ohjaa sinua polullasi ja vie oikeaan suuntaan. Älä jää kenenkään jalkoihin tai toisen energian alapuolelle vaan nyt pyydetään laittamaan kaikki peliin ja näyttämään todelliset taitosi.

2. Maljojen ässä

Jokin viesti on tulossa joko ulkopuoleltasi tai sisimmästäsi. Kumpi se onkaan ota se totuudellisesti ja kaikkinensa vastaan. Jos viesti on tulossa sisimmästäsi se voi ilmetä ensin tunteen purkauksena mikä kuitenkin loppujenlopuksi johtaa hyvään. Tunteenpurkaus hajottaa kalliot edestä ja avaa uudet portit, jonka kautta viesti tai oivallus pääsee tulemaan. Ei siis kannata missään nimessä pidätellä tätä tunteenpurkausta vaan antaa sen nimenomaan puhdistaa tie jollekin uudelle.

3. Miekkojen kakkonen

Pysähdy, hiljenny ja tarkkaile ajatuksiasi ja mielikuvaasi siitä, missä tilanteessa haluaisit olla. Sinulla ei ole kiire vaan voit ihan kaikessa rauhassa istua hetken aloillasi. Jokin suunnanvaihdos on meneillään ja ehkä suunta onkin jo vaihtunut mutta nyt on koetuksen aika. Olet ehkä vaihtanut työpaikkaa tai löytänyt uuden elämänkumppanin, mutta silti vanha elämä yrittää tunkeutua tähän hetkeen. Tämä on se kuuluisia koettelemus ja siksi tämä kortti pyytääkin istumaan hetkeksi aloillesi ja miettimään miksi olet lähtenyt vanhasta pois ja haluatko palata siihen vaikka kuinka hyviä tarjouksia tai tunteen ilmaisuja tulisi. Useimmiten syynä on ollut negatiiviset tunteet. Vanhassa työpaikassa tai suhteessa et ole pystynyt tuntemaan oloasi täydeksi ja onnelliseksi, jokin palanen on puuttunut. Nyt palaset kuitenkin loksahtavat paikoilleen ja vanhojen asioiden on aika jäädä menneeseen ja uusien tuulien täyttää elämä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Piia-Riikka kirjoitti:

    Voi että ihana Mirva ❤️❤️❤️❤️❤️
    Mulla oli pakko valita kaikki ja tämähän oli täyttä jatkoa sun tulkinnoille viime perjantailta ❤️❤️❤️ ihana sinä kiitos ❤️❤️❤️
    Ihanaa lomaa teille sinne Espanjaan ihana lukea ja seurata miten teillä siellä menee. Mä lähden mieheni kanssa Alaniaan ylihuomenna. Ollaan yhteyksissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *