Hae
Mirva Emilia

Vanhasta irtipäästäminen – luovu vanhasta, jotta elämääsi voi tulla jotain uutta

*Sisältää mainoslinkkejä

Vanhat asiat pitää ja pidättelee meitä paikoillaan ja vaikka vanhasta irtipäästäminen onkin vaikeaa sen irtipäästäminen kuitenkin tuo elämään aina jotain uutta. Vanhasta irtipäästäminen ei ole suinkaan helppoa mutta kun sitä alkaa työstämään itsensä kanssa tulee eteen uudistuminen. Elämään alkaa virrata enemmän uusia asioita, positiivinen energia valtaa mielen ja sen tuntee kuinka oma mieli voi paremmin. Uudistuminen voi tapahtua vasta sitten, kun uskaltaa päästää irti jostakin. On se sitten jokin tunne, tapa, työ tai parisuhde.

Vanhasta irtipäästäminen luo pelon ja Epävarmuuden tunnetta

Ajatus vanhasta irtipäästämisestä tuo ensimmäiseksi pelon tunteen. Aletaan miettimään uskallanko lähteä ja päästää vanhasta irti vai olisiko tässä kuitenkin hyvä olla näin. Jos itse tuntee ahdistuneisuutta ja huonoa oloa se on usein merkki siitä, että jotain muutosta on elämässä tehtävä. Onnellisuus ei tule pakottamalla vaan onnellisuus tulee uudistumisen myötä ja työstämällä omaa elämää.

Mulle vanhasta irtipäästäminen on ollut vaikeaa ja se liittyy vahvasti mun ihmissuhteisiin. On ollut pelkoa ja epävarmuutta siitä, että tapahtuuko huonot asiat ja kokemukset uudestaan. Jossain kohtaa mulle tuli kuitenkin stoppi tälle pelon tunteelle ja epävarmuudelle enkä halunnut enään tuntea niitä tunteita. Halusin luoda ja saada luottamuksen takaisin elämään ja ihmissuhteisiini ja aloinkin työstämään sitä todella lujasti. Jätin negatiivisuuden pois meditoimalla, luotin omiin vaistoihini sekä korjasin elämästäni ne asiat ja ihmiset pois ketkä vaikuttivat mun elämään negatiivisesti. Se vaati todella kovaa lujuutta itseni kanssa ja rohkeutta mutta tänä päivänä en voisi olla onnellisempi ihmissuhteistani. Olen rakastavassa parisuhteessa ja ympärilläni on ihania ihmisiä, jotka kannustavat ja iloitsevat mun puolesta. Tämä on vaatinut päästämistä irti vanhoista ajatuksista ja käytöksistä, se on vaatinut kovaa työtä itseni kanssa mutta se työ on tuonut tulosta. En halua olla enään katkera ja pelokas vaan haluan olla oma itsevarma itseni ❤️

Anna itsellesi mahdollisuus kehittyä ja uskoa tulevaan

Myös sinä olet ansainnut onnellisen ja hyvän elämän enkä missään nimessä halua, että kukaan voi huonosti. Keskity hetki itseesi ja kuuntele mistä vanhasta sinun tulisi luopua, jotta pääsisit luomaan elämääsi uudelleen ja onnellisempaan suuntaan. Mikä pidättelee Sinua niin paljon, että tunnet kuin olisit omassa elämässäsi jumissa? Mitä voisit tehdä, jotta pääset tästä vanhasta irti? Anna itsellesi mahdollisuus tulla entistä onnellisemmaksi ja anna elämäsi olla seikkailu.

Tarotkortit ovat auttaneet mua tosi paljon menemään eteenpäin ja luottamaan omiin vaistoihini. Ne on antanut ja tulee antamaan voimallisia ja rakkaudellisia viestejä ❤️ Teen itse asiakkaille tarot-tulkintoja omasta palvelunumerostani 0700-94002. Hinta puhelulla on 2,38€ minuutti ❤️

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.