Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Epäonnistuminen – olen riittävä, teen riittävästi

Viikon tarotkortiksi nousi epäonnistuminen, mikä ei suinkaan ole konkreettista epäonnistumista vaan sen pelkoa. Näin joulun alla, tai minkä tahansa juhlapyhän alla itselle voi tulla riittämättömyyden tunnetta lahjoista, tarjottavista tai ylipäätään ajatus, että onko kaikki tämä riittävää. Vaikka todellisuudessa kaikki on enemmän kuin riittävää. Tärkeintä on olla läsnä ja nauttia yhdessäolosta tai siitä mitä ikinä tekeekään – sinä riität, minä riitän, me kaikki riitämme.

Epäonnistumisen pelko voi pahimmillaan pitää otteessaan eikä päätöksiä meinaa saada oikein aikaan ja eteen tulee pysähtyminen. Jotta tästä pysähtyneisyydestä ja pelosta pääsee rimpuilemaan pois, voisi sanoa itselleen jotain kaunista, kuten olen riittävä ja teen kaiken niin hyvin kuin pystyn. Tämä luo luottamusta itseen eikä pelon energia pääse ainakaan niin vahvasti läpi. Jos emme kokeile, emme voi tietää mihin tekemisemme meidät veisi. Tällä hetkellä olemme menossa kasvavan kuun energioissa, mikä on hyvää aikaa kehittymiselle ja tavoitteiden saavuttamiselle, koska kasvavan kuu energia edustaa kasvamista ja kehittymistä niillä osa-alueilla, joita haluaa kehittää. Ei siis kannata antaa niiden pikku-ukkojen (egon) hyppiä silmille vaan antaa itselle luottamusta ja ennen kaikkea arvostusta omaa tekemistä kohtaan. Anna mielikuvituksen laukata ja anna mielesi työskennellä kunnolla. Näinä päivinä voisi rakentaa vaikka oman aarrekartan ensi vuodelle ja laittaa paperille ylös, mitä ensi vuodelta toivoo ja mitä lähtee tavoittelemaan. Tässä mielikuvitus saa vallan ja isotkin unelmat ja haaveet pääsevät rehellisesti omaan aarrekarttaan. Epäonnistumisen pelon sattuessa paikalle voi palata omaan aarrekarttaan ja nähdä mitä oikeasti onkaan tapahtunut sinun ansiosta. Aarrekartan tehtävä onkin muistuttaa meidän omista lahjoista tehdä ja toteuttaa omia haaveita sekä pyrkiä pyyhkimään epäonnistumisen ajatusta pois näkemällä saavutukset omin silmin.

Visuaalisuus ja ylös kirjoittaminen auttaa hallitsemaan epäonnistumisen ajatuksia. Sillä tavalla pääset jäsentämään ajatukset uudelleen ja näkemään pelkojasi uusin silmin. Ehkä pelot eivät olekaan niin isoja miltä ne mielessäsi kuulostavat. Pelkomme hallitsevat meitä niin kauan kun annamme niin tapahtua ja joskus on vain tehtävä muutoksia ja oltava rohkea toimimaan pelkoa vasten. Ilman rohkeita tekoja emme tiedä miten käy ja pelkoa voikin käyttää tietynlaisena boosterina. Tehona, jolla haluamme näyttää närhen munat eikä antaa periksi. Pieni pelon tunne voi olla joskus jopa hyvästä, sillä se voi saada toimimaan paljon tehokkaammin ja saada aikaan poikkeuksellisiakin asioita.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin  klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *