Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – mikä kortti resonoi sinua?

Tämän tarot-torstain energian valtaa rakkaus, puhtaus ja keveys. Oman osani tähän rakkauteen ja keveyteen tein täällä kotona, kun puhdistin kodin energiat, mutta suurimman osan tästä rakkaudesta lähettää maailmankaikkeus ja enkelit. Olen lähiaikoina pyytänyt enemmän enkeleiltä ohjausta ja selkeitä viestejä tehdessäni tulkintoja ja tämän enkelienergian olen todella huomannut. Heidän kanssa työskentely on aina niin helppoa ja kevyttä.

Ota sinäkin avoimuudella yhteys maailmankaikkeuteen ja enkeleihisi ja lukekaa yhdessä tämän torstain viesti. Valitse alta kortti, joka resonoi sinua ja lue alempaa, mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Tiede

Lähde tutkimusmatkalle omaan sisimpääsi ja tarkastele avoimuudella ja laajakatseisuudella mihin sisimpäsi on sinua viemässä. Älä kiirehdi turhaan vaan näe mahdollisuutesi, joita sinulla on edessäsi ja mahdollisuuksia joita sinulle tarjotaan. Luota itseesi, elämään ja ole rauhallisin mielin. Koskaan ei voi varmasti tietää mitä tulevaisuus tullessaan tuo, joten keskity tähän hetkeen ja siihen johdatukseen mitä sisimpäsi sinulle antaa. Tämä johdatus voi vaatia kuitenkin muutoksia elämässä. Mitä nämä muutokset elämässäsi ovat jotka edesauttaisi omaa kulkemistasi?

2. Muutos

Elämässä tulee väistämättä muutoksia ja ne hyväksymällä opimme uutta ja kehitymme omana itsenämme. On siis turhaa vastustaa muutosta, sillä ennen pitkää pääset kuitenkin perille kehittyneenpänä ja uusi kokemuksia rikkaampana. Antaudu muutokselle ja kehity ja kasva sen kautta henkisesti. Löydä jokaisesta päivästä kiitollisuuden aiheita ja anna tämän kautta henkisen muutoksen tapahtua sydämessäsi. Sydämesi on auki muutokselle ja henkiselle kasvulle, älä anna sen enään odottaa.

3. Uupumus

Ihmissuhteet – rakkautta täynnä molemminpuolin vai yksipuolisesti. Tarkastele omia ihmissuhteitasi ja rajojasi. Älä anna käyttää itseäsi hyväksi vaan muista, että tasavertaisessa ihmissuhteessa palaa lämmin rakkauden energia. Sitä ei tarvitse yrittää sytyttää uudestaan kerta toisensa jälkeen palamaan vaan se palo pysyy koko ajan silloin kun ihmissuhde on tasapainossa. Nyt kysytäänkin, että oletko tyytyväinen omiin ihmissuhteisiisi vai kaipaatko niihin muutosta? Kaipaatko sellaista muutosta ihmissuhteeseen, missä tunnet olevasi tasavertainen toisen kanssa eikö sinua ja tunteitasi käytetä hyväksi? Jos annat koko ajan käyttää itseäsi hyväksi saamatta mitään takaisin, heität arvokasta aikaasi hukkaan. Asettamalla rajat et anna käyttää itseäsi hyväksi.

Jos haluat syvempää Tarot-tulkintaa olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38 €/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *