Hae
Mirva Emilia

Viikon Tarot – on uuden aikakauden aika

Viikon tarot on tällä viikolla Aikakausi ja se tarkoittaakin sitä, että on aika lähteä uudelle aikakaudelle itseä kuunnellen. Kortissa näkyy ns. oma sisäinen ääni mikä on toisena ihmisenä itsensä sisällä. On siis aika ottaa oma viisaus käyttöön ja kuunnella sitä. Oma sisäinen ääni on todella viisas ja se tulee syvältä sisimmästäsi. Kehotan aina asiakkaitani kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä todella tarkkaan, koska ne viestit ja ajatukset mitä sieltä tulee ovat niitä asioita mitä oikeasti haluat. Kun saat oman sisäisen äänesi kuuluviin olet viisaampi ja rohkeampi ottamaan elämäsi haltuun ja tehdä niitä asioita mistä nautit ja tuört onnelliseksi.

Viikon Tarot – hyvä arvostelukyky lähtee sydämestä

Kun oma mieli on vapaa kaikesta kuormittavista asioista ja negatiivisista ajatuksista niin silloin olet vapaampi itsesi kanssa. Olet avoimempi sille, mitä maailma sinulle tarjoaa. Viikon tarotkortti pyytää sinua kehittämään omaa tervettä arvostelukykyä. Jos teet virhearviointeja, älä syytä itseäsi vaan opi virheistä. Sinulla on mahdollisuus toimia ja toteuttaa itseäsi entistä enemmän ja vaikka virheitä sattuisikin sen ei tarvitse kaataa koko suunnitelmaa. Luota sydämesi ja intuitiosi ääneen päätöksiä tehdessä.

Saa mielesi vapaaksi turhista asioista ja kuuntele ja luota sisäiseen ääneesi niin näet asioiden oikean laidan. Nyt onkin huolellisen arvioinnin aika asioiden todellisesta luonteesta. Ole laajakatseinen ja myönteinen, sillä liian kapeakatseinen elämänasenne johtaa turhaan kriittisyyteen sekä luo ennakkoluuloja.

Mihin sisäinen ääni kuljetti mut?

Mää itse aloin kuuntelemaan itseäni ja arvostamaan omia ajatuksiani oikeastaan vasta 29 vuotiaana. Tämä neljän vuoden matka mitä oon kulkenut kuunnellen omaa sisäistä ääntäni on tuonut mulle valtavasti rohkeutta, onnellisuutta ja arvostusta itseäni kohtaan. En voi koskaan tarpeeksi paljon kehua ja kehottaa ihmisiä rauhoittumaan ja  kuuntelemaan itseään. Oman sisäisen ääneni ansioista olen ollut nyt yrittäjä kuukauden ja uskalsin lähteä siihen peloista huolimatta. Tuloista ei ollut mitään tietoa kun aloitin ja sitä varten säästinkin rahaa mutta voin sanoa, että elämä kuljetti mut just oikeeseen suuntaan ja tulevaisuus näyttää todella valoisalta ❤️

Yrittäjäksi lähteminen oli mulle pelottava ajatus ja tuntui, että jouduin tekemään tosi paljon asioita että sain edes toiminimen perustettua vaikka oikeasti sehän on vain tietojen kirjoittamista koneella. Mutta se oli jotenkin aikaa vievää ja tietysti sekaisin tuntein tein yrityksen eteen töitä koska samalla mua pelotti ja kauhistutti mutta samalla olin kuitenkin todella helpottunut ja iloinen siitä, mihin olin ryhtymässä. Koska Yrittäjyys on mulle tosi uusi asia ja ennenkokematon niin onhan tää todella iso asia mulle ja suuri muutos elämässä. Siksi siitä varmaan niin paljon puhunkin 😀 Ja nyt tietysti monet miettii, että mitä mun yritys pitää sisällään niin teen oman palvelunumeron kautta tarot-tulkintoja (0700-94002, hinta 2,38€/min.) Tää ensimmäinen kuukausi on antanut mulle todella paljon ja on ollut ihana huomata kuinka asiakkaat on saanut rohkeutta ja vahvistusta omiin ajatuksiin ❤️

Ihanaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.