Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Uupumus – omat rajat

Viikon tarotkortiksi nousi Uupumus, joka on omien rajoittuneisuuksien sekä tunnelukkojen kortti. Tunnelukot voivat aiheuttaa isojakin rajoja itselle ja hyvien asioiden päästäminen elämään voi olla silloin vaikeaa. Viikon tarot pyytääkin nyt asettamaan niin itselle kuin myös toisille rajoja.

Rajojen asettaminen vaatii rohkeutta, se vaatii asennetta, jotta omissa rajoissa pysyy. Jos annamme jatkuvasti käyttää hyvyyttämme ja rakkauttamme hyväksi uuvumme. Emme jaksa laittaa energiaa asioihin, jotka oikeasti tuovat elämäämme hyvää. Nämä asiat voivat olla omia vanhoja totuttuja tapoja, jotka vievät mennessään vaikka sisimmässämme tiedostamme ettei se ole hyväksi itselle. Nämä voivat olla myös ihmisiä tai ihminen, joka ottaa antamatta mitään takaisin. Nämä vievät hurjan paljon turhaa energiaa itseltämme ja näitä asioita uupumuksen kortti pyytääkin omalla kohdalla miettimään. Onko jokin asia mikä aiheuttaa sinulle väsymystä kerta toisensa jälkeen? Kun tätä asiaa alkaa miettimään ja tunnistamaan nämä seikat on hyvä myös tässä kohtaa hyväksyä se, että joskus on vain parempi jättää taakse se mikä ei enään toimi tai anna mitään ja mennä eteenpäin. Alkuun irtipäästö voi aiheuttaa tottakai surua, pettymystä tai jonkinlaista tyhjyyttä itsessä, mutta ajan saatossa huomaamme mitä hyvää energiasyöppöjen taakse jättäminen onkaan saanut aikaan. Olemme vapaampia ja energisempia tekemään itselle merkityksellisiä asioita ja saamme paljon enemmän asioita aikaan.

Energiasyöppöjen taakse jättäminen mahdollistaa myös uusia alkuja. Uudet alut tuovat uusia mahdollisuuksia ja näemme ne entistä kirkkaampina kun emme enään rajoita itseämme. Rajoitteena voi olla ajatusmaailma liian niukasta taloudesta, parisuhteessa petetyksi tulemisen pelko tai omaan vanhaan tapaan kiinni jääminen. Petetyksi tulemisen pelko on hyvin yleinen pelko eikä siksi uskalleta antautua rakkaudelle siinä hetkessä. Tässä kohtaa kysynkin, onko aihetta tähän pelkoon? Onko tämän hetkisessä suhteessa tapahtunut jotain, mikä aiheuttaa tämän pelon vai onko tämä pelko jäänne vanhasta suhteesta ja/tai tavasta? Jos kyseessä on vanha pelko vanhasta suhteesta niin silloin on hyvä muistaa, että nämä kaksi suhdetta ovat aivan eriasia. Toki pelko on takaraivossa niin kauan valtaamassa tätä hetkeä kun annamme sille tilan, mutta haluammeko antaa ennemmin pelolle kuin rakkaudelle sijan? Kun saamme hyviä kokemuksia esimerkiksi uudesta suhteesta niin pelko lähtee haihtumaan ja osaamme hyväksyä ja antaa anteeksi sen, mitä menneessä on ollut. Mennyttä ja tätä hetkeä ei pitäisi sekoittaa. Mennyttä emme voi muuttaa, mutta tätä hetkeä voimme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *