Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – mitä omien ajatuksien hallitsemisella voi saada aikaan?

Omien ajatuksien voima on todella suuri ja voimmekin halutessamme niin pelotella itseämme tai viedä itseämme kannustamalla eteenpäin. Usein vain tuo pelottelu on se ensimmäinen mitä ajatuksillamme itsellemme tehdään. Se on ehkä helpompaa kyseenalaistaa omia tekoja ja aikomuksia kuin tsempata ja luottaa omaan vaistoon ja intuitioon ja mennä rohkeasti kohti uusia seikkailuja ja päätöksiä. Itsensä syyllistämisellä tai pelottelulla ei kuitenkaan ole mitään hyötyä. Päinvastoin, alamme uskoa siihen ettei itsestä ole mihinkään uuteen vaikka todellisuudessa omat mahdollisuudet ovat niin suuret kuin vaan uskallamme ajatella. Se mitä ajattelemme, sitä keräämme magneetin lailla itseemme. Jos olemme epäluuloisia niin jäämme paikoillemme. Kun taas uskomme itseemme, luotamme vaistoomme ja uskallamme unelmoida isosti teemme töitä unelmien ja tavoitteiden eteen. Sillä todellakin on väliä miten ajattelemme itsestämme, työstämme, taloudesta tai rakkaudesta ja siihen kannattaakin kiinnittää välillä huomiota. Ympäröimme itsemme sillä energialla mitä ajatuksillamme luomme ja vedämme sitä puoleen.

Kun luet tämän tarot-torstain viestisi niin kiinnitä huomiota samalla millä tavalla ajattelet, miksi ajattelet niin ja miten sitä voisi ehkä kääntää rakkaudellisempaan ja kiitollisempaan suuntaan (jos siis ajatukset menevät epäluuloisuuden tai negation puolelle). Valitse intuitiolla korttisi ja luota siihen, että valitset oikein.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen kasi

Kun kommunikoi rehellisesti niin silloin vaikeistakin asioista on helpompi selvitä ja ratkaista ne kun toiminta on suoraa. Rehellisyydellä elämään voi ilmaantua uusia mahdollisuuksia ja tällä rehellisyydellä tarkoitan nimenomaan rehellisyyttä itseään kohtaan. Mikä tuntuu hyvältä, mikä taas ei tunnu hyvältä ja on näissä asioissa itselleen rehellinen. Itseään voi toteuttaa monella eri tavalla, vain oma mielemme ja ajatuksemme voi olla rajoitteena. Anna itsellesi mahdollisuus ajatella sitä, mihin pystyt ja mihin kaikkeen sinusta on. Sauvojen kasi on rohkeuden kortti, ehkä nyt olisi aika aloittaa jokin uusi vaihe elämässä.

2. Lanttien kakkonen

Nauti yksinkertaisista asioista. Mikään ei ole ihanampaa kuin tanssia sydämen kyllyydestä olohuoneen lattialla tai hömpötellä omien lasten tai lastenlasten kanssa. Kun koittaa pitää oman mielen ja ajatukset leikkimielisenä (mutta tilanteen vaatiessa kuitenkin vakavana) niin silloin tapahtuu suuria asioita. Rennossa ja iloisessa ilmapiirissä ja energiassa kaikki tuntuu soljuvan kevyesti eteenpäin ilman haasteita. Ja jos näitä haasteita eteen tulee niin tämän leikkimielisen mielen alla sinä olet vakaa ja tasapainoinen, jolloin tiedät selviäväsi mistä vain. Kiinnitä huomiota siihen, suhtaudutko elämään leikkisästi löytämällä jokaisesta päivästä jotain mistä voit olla erityisen kiitollinen vai stressaatko ja huolehditko liikaa arjesta, tästä hetkestä tai tulevaisuudesta. Muista, että vaikka suhtautuisit elämään leikkisästi ei tarkoita sitä, ettetkö menestyisi tai voisi olla vaikuttava.

3. Vaunut

Vaunujen kortti on toiminnan ja muutoksen kortti. Muutos vaatii aina työtä, ilman työtä ei tapahdu muutosta. Kun muutos ja sen halu tulee sismmästä niin silloin tietää, että on oikealla tiellä ja polulla. Hyväksy ne tosiasiat mitä muutos tarvitsee ja mitä muutos saa aikaan. Joskus se voi tarkoittaa työpaikan vaihtoa, uutta ihmissuhdetta tai omaa henkistä kasvua. Henkistä kasvua tai mitään muutakaan kasvua ja muutosta ei voi tapahtua, jos ei anna sille mahdollisuutta. Käytä kykyjäsi ja rohkeuttasi niin, että nautit siitä mitä teet ja ole osa sitä muutosta mitä elämä tuo. Älä taistele vastaan, sillä silloin kun muutos tapahtuu luonnollisesti niin silloin se on aina oikea.

Halutessasi laajemman ja henkilökohtaisemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostasi 0700-94002 (2,38€/min)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. Voit varata 30 minuutin tulkinnan (40€), 15 minuutin tulkinnan (25€) tai kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *