Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Toiminta – uskalla kehittyä työssäsi

Viikon tarotkortiksi nousi Toiminta, joka kehottaa Sinua suuntaamaan energiasi oikeaan suuntaan niin työssäsi kuin arjessasi. Pääset kokemaan arjessasi ja työssäsi täyttymyksen tunnetta, kun yhdistät mieleisessä työssäsi oman luovuuden taitosi. Kun pääset tähän täyttymyksen tunteeseen, niin arjestasi kuin työstäsikin tulee vapautunut ja helpottava tunne. Et tunne oloasi ahdistuneeksi vaan nautit täysin siitä mitä teet. Laita energiasi oikeaan suuntaan äläkä yritä miellyttää kaikkia vaan keskity siihen mikä vie sinua eteenpäin. Näin asiat sujuvat mutkattomasti ja vaivattomasti kohti sinun omia päämääriä.

toiminta ja yhteistyö vievät sinua eteenpäin

Kun tiedät oman päämääräsi työssäsi ja arjessasi niin ole avoin ja keskustele siitä myös muiden kanssa. Toisten kanssa löydät hyviä ratkaisuja ja vaihtoehtoja entistä paremmin. Vaikka tekisit töitä itseksesi niin aina löytyy saman alan tekijöitä, joilta voi saada tukea ja kannustusta. Vaikka tekisitkin yksin töitä niin sinun ei silti tarvitse olla omien ajatuksien kanssa täysin yksin. Avaa omia ajatuksia koulutuksissa tai somessa, jolloin saat tukea ja ratkaisuja kysymyksiisi samassa tilanteessa olevalta tai jo sen läpikäyneeltä.

Tiedosta itsesi miten voit kehittyä työsi kautta niin silloin arkiset rutiinit ja asiat saavat entistä syvemmän vaikutelman. Käytä taitojasi ja omia kykyjäsi järkevästi, sillä omia taitoja ei kannata tuhlata turhuuteen tai asioihin mitkä eivät vie sinua eteenpäin. Joskus eteenpäin meneminen ja pääseminen voi vaatia suuriakin muutoksia, mutta ratkaisua tehdessä mieti asioiden valoisia puolia. Mitä sinä saat sillä muutoksella mitä tulisit tekemään? Ole avoin itsellesi ja muille sekä kuuntele omaa intuitiotasi, sillä se johdattaa sinua juuri oikeaan suuntaan. Sitoudu omiin tavoitteisiisi niin omat epäilyksesi väistyvät tieltä eivätkä estä sinua etenemästä. Pidä mielesi kirkkaana ja selvänä, näin pääset toteuttamaan itseäsi työssäsi sekä arjessasi.

Näin uuden vuoden alussa on hyvä miettiä omaa tätä vuotta niin töiden kuin oman arjenkin puolesta. Mitä haluat tänä uutena vuotena tehdä ja mitkä ovat sinun unelmasi ja haaveesi töiden ja arjen suhteen? Näistä asioista kannattaa pitää kirjaa, jolloin alat tekemään vaistomaisesti niiden omien unelmien ja haaveiden eteen töitä ❤️ Ihanaa ja antoisaa uutta vuotta ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.