Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kuolema – irtipäästäminen on rakkautta

Viikon tarotkortiksi nousi Kuolema, mikä pyrkii puhdistamaan vanhat energiat pois, jotta uudet energiat pääsevät tulemaan tilalle. Vanhoista asioista luopuminen voi alkuun tehdä tyhjyyden tunnetta, mutta kun se oivallus tulee ettei vanha enään palvellut alkavat uudet ovet aukeamaan ja eteen hyppää uusia mahdollisuuksia.

Etenkin ihmissuhteissa irtipäästäminen voi olla todella vaikeaa vaikka tiedostaisikin sen olevan oikea ratkaisu. Irtipäästäminen toisesta ihmisestä on kuitenkin myös rakkautta ja se voi olla todella suuri lohduttava tekijä itselleen irtipäästämisen hetkellä. Rakkauden ei tarvitse kuolla vaan sille voi antaa luvan muuttaa muotoaan, jolloin toisesta luopuminen molemmille osapuolille on helpompaa. Riitelyn sijaan tulisi muistaa, että kyseessä on tai on ollut kumppani, puoliso, ystävä, kuka tahansa ihminen, jota on rakastanut sydämensä kyllyydestä. Sitä muistoa ei pitäisi heittää sivuun vaan antaa sen rakkauden olla ja pysyä haasteidenkin aikana. Niinhän sitä sanotaan, että rakkaus voittaa aina on se rakkauden muoto sitten mikä tahansa.

Kuoleman kortti on karman kortti ja uskonkin vahvasti siihen, että meidät on tuotu tänne oppimaan rakastamaan, olla rakastettu ja vastaanottamaan rakkautta. Rakkautta on monenlaista ja jos rakkaudella yrittää omistaa toisen ei se ole silloin puhdasta, sillä eihän kukaan voi omistaa ketään. Puhdas rakkaus luo onnellisuutta ympärille mikä taas vetää puoleensa toisia saman energisiä ihmisiä. Egoistinen rakkaus voi olla todella manipuloivaa, vihaista ja pakonomaista rakkautta. Tästä ajatusmaailmasta tulisi meidän päästä pois, jotta voimme olla rakkauden ykseydessä.

Irtipäästämisessä ja rakkaudessa meillä on vielä paljon opittavaa, mutta aina kun teemme uuden oivalluksen olemme lähempänä sitä puhtaan energistä rakkautta, johon meitä yritetään opettaa. Jos näemme, että toinen ei tunne oloaan hyväksi omassa seurassa niin se on puhdasta rakkautta kun päästää toisesta irti ilman kyseenalaistamista tai toisen polkemista. Se on puhdasta rakkautta kun antaa toiselle vapauden elää omanlaistansa elämää. Se on rakkautta isolla Ärrällä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Halutessasi voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin (40€) tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *