Hae
Mirva Emilia

Matsmart pelastaa ruokaa ja auttaa säästämään rahaa

*Sisältää mainoslinkkejä

Matsmart on verkkokauppa, jossa myydään ruokaa ja taloustarvikkeita jotka olisivat menossa hävikkiin turhaan. Tällä tarkoitetaan sitä, että käyttökelpoinen tavara heitettäisiin hävikkiin, koska sitä on esimerkiksi valmistettu liian paljon, pakkaus on jollain tavalla virheellinen tai tavaralla on lyhyet parasta ennen -päiväykset. Matsmart siis pelastaa nämä tuotteet (ja samalla meidän maapalloamme) ja myy verkkokaupassaan näitä ihan super hyvillä alennuksille! Mää oon nähnyt näitä Matsmartin mainoksia tosi paljon ja meninkin tutustumaan tähän todella uteliaalla silmällä ja se todella kannatti!

matsmart on helppo tapa säästää rahaa ja pelastaa maapalloamme kuormitukselta

Matsmartilla myydään tosiaan laadukasta ja ympäristölle kestäviä tuotteita alehinnoin. Tein itse jokin aika sitten ison tilauksen sinne ja esittelinkin niitä instan puolella. Tilasin mm. huuhteluainetta, siivoustarvikkeita, gluteenittomia keksejä, kissan ruokaa ja shampoota. Laatikko oli todella iso ja perustavaraa täynnä. ”Pienenä” herkkusuuna huomasin tietysti päivän diilin mikä tuli sähköpostiini, ja se oli silloin 10 kpl suklaapatukoita eurolla! Eli tottakai nekin löytyi meidän Matsmart laatikosta!

Iso laatikollinen perustavaraa, siis tavaraa mitä käytämme päivittäin ja vielä tupla- tai triplapakkauksina tuli maksamaan meille vähän reilun 45€. Ja se määrä mitä tilasin oli meidän perheelle valtava ja käytämme tuotteita pitkään. Jatkossa aionkin tilata perustarvikkeet tuolta ja säästää sitä kautta tietysti myös rahaa. Rahan säästäminen on tottakai iso asia ja vaikutus miksi tuolta kannattaa tilata, mutta toinen on ihan ehdottomasti (ja tärkeämpi) tehdä oma osa siihen, että autamme maapalloamme jätteen kuormittavuudelta.

Suomessa kotitalouksien ruokahävikki on vuosittain arviolta jopa 120-160 miljoonaa kiloa, siis 20-25 kiloa henkilöä kohden. -Matsmart Se on ihan  valtava määrä, miten hyvää ja käyttökelpoista tavaraa heitämme hukkaan. Itse aionkin tästä hetkestä lähtien alkaa katsomaan tarkemmin, mitä menee roskiin ja mitä voisin esimerkiksi Matsmartin kautta pelastaa ja tilata meille käyttöön.

Lähde sinäkin säästämään rahaa ja luontoa ja hankkimaan käyttökelpoista tavaraa superalennuksella 🙂 Pääset shoppailemaan omia lempituotteitasi hyvään hintaan tästä linkistä!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.