Hae
Mirva Emilia

Edesmennyt unessa – enkelit kertovat mitä se tarkoittaa

Mitä tarkoittaa kun on edesmennyt unessa? Olen nähnyt todella paljon unia ja siellä vilahtelee monesti mun setä, mummu ja pappa. Monet sanovat, että jos edesmennyt tulee uniin niin hän näyttää nuorelta. Mulla tämä ei ole pitänyt paikkansa vaan olen nähnyt heidät juuri sellaisena kuin muistankin, eli vanhempina. Nostin enkelikortin unille, missä läheisiä edesmenneitä näkee ja sieltä tuli todella ihana ja lohduttava viesti niin minulle kuin myös sinulle ❤️

Edesmennyt unessa säteilee onnea

Millaisella mielellä sinun unissa edesmennyt läheisesi on ollut? Minulla he on aina olleet iloisia ja nauravaisia. Arkkienkeli Azrael viestittääkin, että heillä on nyt hyvä olla ja haluavat myös meidän maanpällisten olevan iloisia ja positiivisia. Kuoleman ei tarvitse välttämättä olla surun juhla vaikka tietenkin haikealta ja surulliselta se tuntuukin kun tärkeä ihminen lentää pois. Kuolemaa voi kuitenkin ajatella niin, että tämän sielu on tehnyt työnsä ja tehtävänsä loppuun täällä maanpäällä ja hän pääsee kotiin eikä hän ole siellä yksin. Kuoleman jälkeen onkin hyvä ajatella asia niin, että nyt hänellä on kaikki hyvin ja tämän myös Arkkienkeli sinulle lupaa ❤️

Usein kun läheinen on mennyt pois, kysytään että miksi näin kävi, miksi piti lähteä liian aikaisin. Mää itse ajattelen niin vaikkapa mun sedästä kuka paransi toisia omalla henkisellä taidolla, että hän paransi niin monen kun pystyi eikä enään jaksanut enempää. Hän itse sairasti niin paljon ja ”imi” toisilta sairauksia ja kipuja itseensä, että uskon että hän varmasti sai tehtyä oman elämäntyönsä loppuun ❤️ Tähän haluan itsekin pyrkiä, auttaa niin montaa ihmistä tässä elämässä kuin vain pystyn. Silloin olen vasta valmis siirtymään setäni, mummuni ja papan luo. Henkistä työtä ei tehdä pelkästään maallisen rikkauden takia vaan halun auttaa toisia pyyteettömästi ja rakastavasti.

Viesti sinulle

Arkkienkeli Azrael lähettää viestin Sinulle, joka on menettänyt läheisen ihmisen. Azrael viestittää sinulle, että edesmennyt läheisesi säteilee onnea ja rauhaa. Hänellä on kaikki hyvin. Azrael ymmärtää, että olet suruissasi mutta edesmennyt läheisesi haluaisi sinun kuitenkin olevan iloinen, positiivinen ja vapaa. Nauti elämästäsi ja kaikista niistä rikkauksista mitä elämä Sinulle antaa. Muista, että myös vastoinkäymiset kuuluvat elämään, sillä nekin vahvistavat ja kasvattavat sinua ❤️

-Mirva

Instgram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

 

 

2 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Tietenkin edesmenneet esiintyvät unissa, ihan niin kuin koetut paikatkin, entiset työkaverit ja kumppanit, olivat sitten elossa tai ei. ? Unethan koostuvat pitkälti muistojemme sekamelskasta, ja unista muistamme vain pienen osan. En tiedä miksi tätä edesmenneitten esiintymistä unissa mystifioidaan.

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Itse koen nämä unet aina todella ihanina ja voimaannuttavina ? On ihana nähdä, että tärkeät ihmiset (edesmenneet ja elävät) voivat hyvin, unista ylipäänsä tulee mulle itselle aina hyvä olo ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.