Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – oivalluksia, voimaa ja rakkautta

Ihanaa, taas on torstai ja saan tehdä teille tarot-torstain kortin noston, toivottavasti saat taas uusia oivalluksia viestistä. Laitoin sadepäivän piristykseksi kynttilöitä palamaan ja puhdistin kodin valkosalviasuitsukkeella. Nyt on hyvä energia kodissa, itselläni ja tietysti korteilla. Kodin puhdistuksen yhteydessä puhdistan aina myös tarotkorttini ja energiakiveni. Tänä torstaina viestin saatte Ukon pakastani ja lopuksi nostin kaikille yhteisen viestin vielä Work your light -oraakkelipakasta. Sen kortin mukana tulee varmasti vielä itselle uusi oivalluksia, voimaa ja rakkautta.

Alle laitan kuvan kolmesta Ukon pakan kortista, valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti ja lue alta korttisi viesti juuri Sinulle. Tarotviestin jälkeen on oraakkelikortin viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Pirityinen

Nauti kaikesta runsaudesta mitä elämässäsi ja on ja ota vastaan uutta, rahallisen sundausen energiaa. Olet tehnyt kovasti töitä unelmiesi eteen, nyt on aika katsoa mihin se sinua johdattaa. Pohdi myös omaa suhdettasi rahaan ja omaisuuteen. Kortti muistuttaa siitä, ettei kadehdi sitä mitä muilla on vaan keskittyy omaan tilanteeseen ja on kiitollinen jokaisesta sentistä mitä kukkarossa on. Mitä enemmän olemme kiitollisia siitä, mitä meillä on niin sitä enemmän vedämme tätä runsauden energiaa luoksemme.

2. Kakkiaiset

Katso elämääsi siltä kantilta, jossa ei ole muiden ihmisten odotuksia tekemisistäsi. Mikä on sinun unelmasi ja tavoitteesi? Jotta pääset vapaasti toteuttamaan omia haaveitasi niin ensin täytyy irrottautua muiden odotuksista, jotka pitävät sinusta kiinni. Löydä oma vapaus tehdä elämässäsi asioita, jotka tuntuvat sinusta oikeilta ratkaisuilta ja luita omaan intuitioon ja tahtoon. Muista, että jos et usko itseesi se vain ja ainoastaan heikentää omaa itseä. Pidä lähelläsi energioita ja ihmisiä jotka tukevat ja auttavat henkisellä polullasi ja kasvuasi.

3. Päivölän pidot

Tarkastelemalla asioita laajakatseisemmin oma ymmärrys kasvaa. Ennakkoluulottomuus vie paljon pidemmälle kuin se, että luo ennakkoluuloja asioista tai ihmisistä etukäteen. Hyväksy toisten mielipiteet vaikka itse olistkin eri mieltä. Tässä tilanteessa on hyvä pysähtyä, harkita ensin ja sitten vasta toimia. Hyvä arvostelukyky lähtee omasta sydämestä ja hyvä toimiminen omasta kutsumuksesta. Oppimalla ja tutkailemalla asioita uudelta puolelta ja uudella tavalla hyväksyt asiat sellaisina kuin ne ovat.

Tähän loppuun nousi kaikille yhteinen viesti; Dance with life. Nauti omasta elämästä ja siirrä energiaasi asioihin, jotka muuttavat sen värähtelytasoa yhä ylemmäs ja ylemmäs. Saa aikaan asioita, jotka vievät sinua eteenpäin ja pitävät sinut liikkeessä ja aktiivisena. Kaikkea elämässä ei kannata ottaa liian vakavasti vaan nauti kaikesta mitä elämä tuo ja opi virheistä ja kolhuista. Ne tekevät sinusta juuri sinut ja eheyttää sinua nauttimaan jokaisesta askeleesta, jonka elämäsi aikana otat.

Muistathan, että halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Yksi kommentti

  1. Sirpa Pulkkinen kirjoitti:

    Kiitos❤?❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.