Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Prinsessa – elämän merkityksellisyys

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Prinsessa, joka pyytää meitä miettimään oman elämän sekä ihmissuhteiden merkityksellisyyttä. Mitkä asiat tuovat iloa ja mitkä taas yrittävät vetää itseä taaksepäin samalla kuluttaen omia voimavaroja. Tämä kortti pyytää katsomaan rehellisen napakasti omaa sisintä ja kuuntelemaan sitä kautta ohjeita.

Maljojen Prinsessaa vetää joutsen taaksepäin yrittäen viedä häntä vanhoihin tapoihin. Valitettavasti vain nämä vanhat tavat eivät enään ole tätä päivää eivätkä millään tavalla palvele tämän hetkistä elämää. Vaikka joutsen saisikin vedettyä askeleen-kaksi taaksepäin niin on hyvä muistaa, ettei se ole maailmaa mullistava asia. Armollisuuden kautta vanhasta tavasta pääsee taas takaisin ns. ruotuun ja tämän kautta oppii havaitsemaan mitkä asiat ja tunnetilat itseä vetää taaksepäin. Elämä on oppimista eikä pienet harha-askeleet sitä horjuta – ainakaan pitkäksi aikaa kun oivaltaa lähteä tukahduttavasta tilanteesta pois.

Oma sielunpolku ja -matka saa aikaan monenlaisia ajatuksia ja kun oman merkityksellisyyden oivaltaa tietää, että kulkee omaa sielunmatkaansa. Asioiden merkityksellisyys tuntuu hyvän olon tunteena, onnellisuuteena ja sillä, että kokee tekevänsä asioita sydämellään ja oikein. Viikon tarot pyytää tarkastelemaan omia ihmissuhteita ja niiden totuudellisuutta sekä rakkautta. Maljojen Prinsessa vapauttaa itsensä kaikista häntä kuormittavista ihmissuhteista kauniin lempeästi mutta samalla päättäväisesti. Hän haluaa katsoa elämäänsä sellaisena, jossa elämänilo virtaa vapaasti ilman omistushalua, piikittelyä ja mustasukkaisuutta. Ja kun tällaisista ihmissuhteista irtaantuu alkaa elämän merkityksellisyys ja sielunpolku avartumaan ja kirkastumaan.

Samalla kun itsensä irtaannuttaa kuormittavista ihmissuhteista niin voi ilmaista myös rakkautta ja välittämistä heille, jotka tuntuvat sydämessäsi tärkeiltä. Rakkauden osoittamista ei pitäisi pihtailla vaan antaa tulla luonnostaan itsestään ulos. Silloin kun sitä ei tarvitse pakottaa tulemaan niin silloin se on puhdasta ja vilpitöntä. On hyvä muistaa, että rakkautta on monenlaista. Kaikki rakkaus ei ole intohimollista vaan se on myös syvää ystävyyttä. Itse ainakin voin sanoa, että rakastan kaikkia lähimmäisiäni, mutta tietysti vain eritavalla kuin esimerkiksi kumppania. Ja tätä rakkautta ja välittämistä pyrin osoittamaan, sillä tiedän ettei rakkaus kulu eikä se lopu maailmankaikkeudesta. Rakkaus ja rakkauden osoittaminen omaa itseään kohtaan sekä toisille on yksi tärkeä ja merkityksellinen asia meidän kaikkien elämässä. Ja sitä saa käyttää ja näyttää vapaasti!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *