Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Ylipappi – kuinka tiedostan itseni?

Viikon tarotkortiksi nousi pakan henkisin kortti, Ylipappi, joka antaa Sinulle vastauksen siihen kuinka tiedostan itseni. Ylipappi tuo valoa pimeyden keskelle ja kehottaa kuuntelemaan tarkasti omaa sisintä. Oman sisäisen äänen kuuntelemisella löydät itsesi oikealle polulle ja löydät oman tehtäväsi tässä maailmassa. Ylipapin kortti kuvaa henkistä opettajaa, ehkä jopa henkistä mestaria. Olet valmis saavuttamaan tämän saman henkisen mestaruuden kuuntelemalla itseäsi ja hiljentymällä. Jotta voit toimia henkisenä auttajana ole aktiivinen ja epäitsekäs, näin pystyt opettamaan muita löytämään heidän henkisen polun.

kuinka tiedostan itseni

Nyt jos koskaan on aika opetella meditaation ja hiljentymisen taito. Näillä taidoilla pääset syvälle sisimpääsi ja alat tiedostamaan itseäsi ja omia tunteitasi tarkemmin. Jos et ole aiemmin kokeillut meditaatiota se voi tuntua vaikealta mutta aloita pienin askelin. Aloita vaikka sillä, että olet kotona ihan rauhassa ilman tv:tä tai radiota. Nauti siitä hiljaisuudesta mitä kotisi sinulle antaa. Anna kodin olla turvapaikkasi, missä sinun on juuri nyt hyvä olla. Meditaatio tarvitsee oman rauhallisen tilan ja ajan. Syvenny omiin ajatuksiisi ja tunteisiisi ja käytä apunasi, jos haluat rauhoittavaa musiikkia. Anna musiikin virrata läpi sinun kehoasi ja anna ajatuksiesi tulla ja mennä. Kun huomaat ne tärkeimmät viestit ja tunteet, mitkä tulevat, ota niistä kiinni. Pidä silmiäsi kiinni koko meditaation ajan ja tunne se lämpö mikä alkaa virrata pitkin kehoasi. Meditaation jälkeen olosi on rauhallinen ja kevyt. Nauti siitä hetkestä äläkä pakota itseäsi mihinkään.

Hiljentymisen avulla löydät vastauksia sisimmästäsi. Ainoastaan sinä voit tietää kuka sinä olet, ei kukaan muu. Jos tunnet olevasi eksyksissä niin pyydä henkiseltä opettajalta apua. Monesti lähimmäiset ovat näitä henkisiä opettajia, mutta joskus voi olla tarvetta pyytää myös ulkopuolista apua. Älä tunne olevasi yksin, sillä sinulla on koko maailma täynnä auttajia. Sinun tarvitsee vain pyytää heiltä sitä. Myös oma elämäntilanne voi tuoda vastauksia sinulle. Luin Hidasta Elämää -sivuilta kauniin lauseen. Se meni näin ”Jotkin muutokset näyttävät pinnalta negatiivisilta, mutta huomaat pian, että ne tekevät elämääsi tilaa jollekin uudelle.” Tämän ylipapin kortin myötä tiedän, että sisälläsi on kehkeytymässä jotain ihan uutta ja arvokasta. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, usko siihen, että kaikella on aina tarkoituksena ja oman sisimmän kuuntelemisen kautta löydät taas sen sinun voimasi. Ota hetki itsellesi, anna mielesi levätä ja ota vastaan se kaikki rakkaus mikä sisältäsi sinua kohtaan tulee. Olet sen kaiken rakkauden arvoinen <3 Hakeudu myös sellaisten ihmisten seuraan, jotka tietävät ja ymmärtävät henkisyydestä ja etsivät sitä. Oppikaa toisiltanne ja tukekaa toisianne.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.