Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Skorpionin energioissa

Aurinkomerkissä Skorpionin kausi on alkanut ja tämä kausi onkin uuden etsimisen ja oppimisen aika. Skorpparit yleisesti ottaen eivät halua elää tavallista elämää vaan he kaipaavat luonnonläheisyyden ja luontoyhteyden lisäksi säpinää sekä kokoajan uutta opittavaa. Skorpparit ovat tiedonhaluisia ja tämä kausi onkin hyvä kenelle tahansa lähteä oppimaan uusia asioita – ehkä lähteä mukaan johonkin koulutukseen, hakea kirjastosta tai netistä tietoa itseään kiinnostaviin asioihin tai keskittyä oman henkisen polun kehittämiseen ja sen tiedon hankintaan. Mikä ikinä tuntuukaan oppimisen kannalta hyvältä idealta niin tämä aika on energioiltaan siihen kannustavaa 😊

Näillä energioilla siis mennään tähän tarot-torstaihin. Ota tämä hetki taas täysin itsellesi ja nappaa alla olevasta kortti, mikä puhuttelee sinua eniten ja lue alta sen viesti ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kutonen

Miten tuuli sinua kuljettaa, anna sen kuljettaa. Ota välillä ohjat omista käsistäsi pois ja katso minne sinua ollaan viemässä. Olet valmis päästämään irti, sillä olet läpäissyt pahimmat myrskyt ja tuulet. Nauti tästä hiljaisesta ja turvallisesta hetkestä katsellen ympärillesi ja nauttien luonnon kauniista vaihtelevaisuudesta. Anna sydämesi hengähtää ja samalla voit katsoa millä tavalla halusit asioiden menevän ja olevan ja miten ne oikeastaan sitten menikään. Tämän kortin myötä halutaa muistuttaa, ettei asiat aina solju niinkuin haluaisi. Tärkeää on osata päästää irti ja alkaa miettiä mihin seuraavaksi haluaa mennä sekä miten ja missä haluaa olla ja elää.

2. Miekkojen vitonen

Aseta rajat puhtaudella itseäsi ja muita kunnioittaen. Rajojen asettamisella ei tule tarkoittaa toisten polkemista tai, että toisille tulisi millään tavalla alemmuuden tunne. Päinvastoin, rajojen asettaminen voi olla todella eheyttävää puolin ja toisin kun ne asetetaan rakkaudesta käsin. Kuvan nainen edustaa juuri sitä rajojen asettajaa, joka tekee sen ainoastaan omahyväisesti toisia loukkaen. Ollaan me tämän naisen vastakohtia ja noustaan vilpillisyyden ja ahneuden yläpuolelle.

3. Sauvojen ässä

Nyt mietintä myssyä päähän ja pohdi mitkä asiat tukevat sinun ajatusmaailmaa, kehon hyvinvointia ja kehittää intuitiota. Tämä kortti pyytää näkemään itsensä kokonaan ja kokonaisuudessaan koko kehon, mielen ja sielun voimin. Sauvan tuoreet lehdet osoittavat uusia alkuja mitä nämä pohdinnan tulokset toisivat. On vain tärkeää napata kiinni niistä asioista, jotka tukevat sinun elämääsi ja hyvinvointiasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Henkisen kasvun yhteisö

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *