Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain ja asioiden merkityksellisyys

Olen alkanut pohtimaan paljon elämän merkityksellisyyttä ja sitä millaista elämää haluan itselleni ja ympärilleni rakentaa. Kyseenalaistan omia valintoja, varsinkin niitä jonka jälkeen oloni ei ole ollut hyvä vaikka alkuun se jokin olisikin tuntunut siinä hetkessä oikealta. En ole osannut katsoa asioita tarpeeksi pitkälle ja siksi olenkin ottanut ne uudestaan käsittelyyn. On merkityksellistä ja tärkeää kyseenalaistaa asioita mitä tekee ja mitä ympärillä tapahtuu ja sitä kautta löytää vähitellen se oma näkemys asioihin ja oma perimmäinen totuus elämälle. Mitä asioita haluaa pitää ympärillä ja millaisia päätöksiä haluaa tulevaisuudessa tehdä. Nyt kun lapsetkin on kasvanut niin haluan myös heille tuoda esiin sitä, että he ovat yksilöitä ja vapaita tekemään omia ratkaisuja lasten ajatusmaailman mukaan. Pääasia on, ettei niistä joudu vaikeuksiin, niillä ei satuteta toisia ja kunnioitetaan yhteisiä rajoja. Tavat joilla minä teen asioita ei tarvitse olla osa lasten tapaa tehdä nyt eikä aikuisena. Musta on tärkeää, että he voivat löytää omat tavat tehdä valintoja, järkeä ja rehellisyyttä tietysti käyttäen 😊 Tässäkin on tärkeää, että tuntee oman lapsensa ja sen, millaista vastuuta lapsi on kykeneväinen vastaanottamaan. Jokainen kun kehittyy ja kasvaa eritavalla ❤️

Mutta siirrytään nyt tarot-torstain viestiin ja pyydän, että se mitä kortti ikinä sinulle viestittää niin kyseenalaista sitä ja omia tapojasi. Anna aivojesi tehdä työtä ja jos viesti resonoi anna tämän viestin olla avain syvempään tietoisuutesi. Valitse allaolevasta kuvasta sinua resonoivin kortti ja lue alta mitä se sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kasi

Käännä suuntaasi ja mieti, miten voisit kehittää omaa työtäsi henkisellä tai fyysisella tasolla. Miten voit kehittää itseäsi entistä enemmän ja millä tavalla voisit oppia uutta. On tärkeää, että opettelet keskittymään sen hetkiseen asiaan vaikka tiedostaisitkin, että uusia projekteja odottaa jo nurkan takana. Älä jätä töitä kesken aloittaaksesi uuden vaan anna aikasi yhdelle asialle kerrallaan.

2. Miekkojen kakkonen

Pysähdy ja katso tilannettasi uudelleen. Älä hätäile vaan pyri löytämään sisäinen tasapaino ennen kuin teet mahdolliset päätökset. Silloin kun tunteet ja ajatukset ovat ristiriidassa on löydettävä tapa hallita omat ajatukset, kuten meditaatio. Hetki, kun ajatuksesi ja tunteesi ovat ristiriidassa on väliaikaista, ei pysyvää eikä jatkuvaa. Tässä tilassa tulee kuitenkin kuunnella ja olla pidättelemättä itseään, sillä jos ei tunteita päästä ulos keho ja mieli voi joutua pysähdyksen tilaan. Päästä höyryt ulos itsellesi sopivalla tavalla (lenkki, meditaatio, jonkun kanssa jutteleminen tms.) ja katso sen jälkeen asioita uudelta kannalta.

3. Miekkojen kolmonen

Kipu ja tuska, jota joskus voimme kokea muuttuu loppujen lopuksi rakkaudeksi. Rakkaudeksi itseään kohtaan ja hyväksymiseen siihen, mistä suru alkujaan lähti. Surunkin voi kääntää voimavaraksi sen jälkeen kun pahimmasta vaiheesta on päästetty irti ja silloin kun koemme surua olemme avoimia elämää kohtaan. Kaikkia tunteita tunteneena voit olla itsestäsi ylpeä, sillä tiedät ettet ole sulkeutunut. Päinvastoin, olet avoin ottamaan vastaan kaikki ne tunteet mitä sisältäsi eri aikoina kumpuaa ja se on rakkautta ja hyväksymistä itseäsi kohtaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *