Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – portti sisimpään

Tänään Tarot-torstaissa käytän Rider Waite kortteja, jotka mielletään usein hyviksi ensikorteiksi aloittelijoille. Nämä kortit on myös mun ensimmäiset omat kortit, joiden kanssa harjoittelin nuorena itsekseni lukemalla Portti sisimpään -opaskirjaa kun tein tarotpöytää. Portti sisimpään -opaskirja on todella hyvä tuki korttien luennassa ja intuition ohella. Joten jos olet näitä Rider Waite -tarotteja itsellesi miettinyt niin kannattaa tutkailla myös kirjaa 😊

Mutta aletaanpa tutkailemaan taas tarot-torstain viestiä sulle. Sulje hetkeksi silmäsi ja keskity tähän hetkeen, omaan energiaasi ja siihen millainen se on. Valitse sen jälkeen intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta ja lue alempaa valitsemasi kortin viesti. Ihania lukuhetkiä!

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen seiska

Kortti symboloi mahdollisuuksia mitä elämässämme kohtaamme, jolloin on tärkeää miettiä sitä mitä asioita oikeasti tarvitsemme. Loppujen lopuksi kaikki on ulottuvillamme, mutta kaikkea emme vain tarvitse. Selvitä itsellesi mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, mitä sinä elämältäsi ja elämällesi haluat ja lähde etenemään sen mukaisesti. Mieli voi haluta vaikka mitä mutta sydän huutaa järjestystä ja rauhaa. Kortin kuvasta huokuu valintojen maailma ja unelmia mitä mielemme kohtaa arjessa. Jotkut unelmat voi todellisuudessa olla käärmeen myrkyllisiä kun taas jotkut unelmat antavat täyttymystä ja rauhaa. Opettele erottamaan nämä ja lähde toteuttamaan niitä haaveita ja unelmia, jotka täyttävät elämääsi.

2. Tähti

Kaikki kauneus, usko, rakkaus, toivo ja luottamus löytyy sisältäsi. Sitä ei tarvitse etsiä ulkopuolelta. Se mitä ulkopuolelta tulee on plussaa. Meissä itsessämme on valtava määrä käyttämätöntä energiaa ja voimavaraa, joten anna sisäisen tähtesi loistaa, luota sisäiseen oppaaseesi ja antaudu elämälle rohkeammin. Käyttämätön voimavara ja energia mikä sisälläsi on auttaa sinua toteuttamaan ideoitasi. Vahvista intuitiotasi meditaation avulla, jolloin löydät elämääsi rauhaa, toivoa, rohkeutta ja harmoniaa ja oma polkusi vahvistuu päivä päivältä enemmän ja enemmän. Luota itseesi, antaudu elämälle ja sen rikkauksille.

3. Maljojen kutonen

Maljojen kuutosen kuvasta huokuu lapsuus ja sen tuomat hyvät muistot. Kortin kuvitus huokuu lapsenomaisuutta, vapautta, menneiden elämien kohtaamisia ja minimalistisuutta. Löydä sisäisen lapsesi vapauttava energia ja päästä irti sinua rajoittavista rajoista, jotka kumpuavqt sisältäsi. Luota uusiin ajatuksiisi ja vapauteen mitä mielessäsi luottaen rajojen sijaan. Anna hyvien tunteiden nousta pintaan ja koe miten nämä ajatukset sinussa positiivisella tavalla vaikuttavat. Ole vapaa nauttimaan omista kyvyistäsi, anteliaisuudestasi, hyvyydestäsi ja lahjoistasi. Uskalla luottaa itseesi sekä muiden hyvyyteen aistimalla samalla ne energiat, jotka eivät ole sinulle hyväksi. Näin tiedät mikä on sinulle parhaaksi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös normaalin numeron kautta ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€, maksu etukäteen) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€, maksu etukäteen). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.