Hae
Mirva Emilia

Testissä Skin Treat Face -kasvojenhoitosarja

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu pr -näytteinä, Marsaana

Sain Skin Treat kasvojenhoitotuotteita testiin ja, koska olen tykästynyt tähän sarjaan niin tietysti haluan kertoa tuotteista ja brändistä teille myös täällä blogissa. Ruotsalainen Skin Treat Face -tuotesarja on täysin vegaanista sekä valmistuksessa käytetään vähintään 90% ekologisia raaka-aineita. Sain testattavaksi sarjan kasvojenpuhdistusainetta, seerumia, kasvovoidetta (mikä on aivan ihanan täyteläinen, mutta siltikään ei liian paksu iholla) sekä kuorivaa kasvonaamiota. Olen todella innoissani sarjan toimivuudesta ja hellävaraisuudesta.

skin treat face on hellävarainen mutta tehokas tuotesarja

Skin Treatin *multi-action –öljytön kasvojenpuhdistusaine tuntuu ylellisen samettiselta ja pehmeältä kasvoilla. Aamuisin ihoni tuntuu helposti rasvaiselta T -alueelta ja nyt kun olen käyttänyt tämän tuotesarjan puhdistuainetta, seerumia ja voidetta niin vielä aamullakin ihoni tuntuu samettisen pehmeältä ilman rasvoittuvaa tunnetta. Puhdistusaine puhdistaa tehokkaasti lian sekä meikin ja, koska on se on öljytön niin tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi myös ripsipidennyksien kanssa. Puhdistusaine on 90% ekologinen ja sisältää mm. ruusuvettä, taikapähkinää, omenan aminohappoja sekä kasviperäistä kollageenia

Puhdistuksen jälkeen olen käyttänyt kahdesti viikossa sarjan *10 min aha + bha + phakuorivaa kasvonaamiota. Kuorivat ainesososat saattavat alkuun hieman kirvellä ja iho voi olla hieman punakas naamion jälkeen mutta kasvot ovat aivan ihanan pehmeät. Alkuun, varsinkin herkkä ihoisen kannattaa seurata omaa ihoa kun tuotetta käyttää sillä kasvonaamio sisältää kolmea eri happoa; AHA-happoa, BHA-happoa sekä PHA-happoa. Tämä kasvonaamio on 92% luonnollinen ja sisältää happojen lisäksi mm. vihreää teetä ja viikunakaktusta.

Seuraavaksi on vuorossa *hydra-infused –kasvoseerumi, mikä kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Kollageenin ansiosta seerumi vähentää myös ikääntymisen merkkejä ja edistää ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Täydellinen tuote siis kasvovoiteen alle! Tätä olen käyttänyt niin kasvoille kuin myös kaulankin alueelle. Kasvoseerumi sisältää 98% (!!!) luonnollisia ainesosia; aloe-veraa ja verigreippiä, sekä hyaluronihappoa ja kasvipohjaista kollageenia.

Seerumin päälle olen laittanut *nutrient enriched –kasvovoidetta, mikä on aivan uskomattoman ihanan täyteläistä mutta ei kuitenkaan jätä ihoa rasvaiseksi. Voide levittyy hyvin ja imeytyy hetkessä jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Tätä voidetta voi käyttää niin aamuisin kuin myös iltaisin yövoiteena. Voiteen sisältämät prebioottikka ja viikunakaktus vahvistavat ja syväkosteuttavat ihoa ja tässä voiteessa käytetään 97% luonnollisia ainesosia.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.