Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – Vastoinkäymiset voimavaroiksi

Vastoinkäymiset aiheuttavat usein surua, kipua tai ahdistusta ja ensimmäinen ajatus onkin, että vastoinkäyminen heikentäisi omaa oloa tai henkistä kasvua. Vastoinkäymiset kuitenkin tuovat usein mukanaan jotain positiivista vaikkei sitä vastoinkäymisen aikaan huomaakaan. Syy vastoinkäymiselle tulee usein vasta jälkeenpäin, jolloin ymmärretään miksi niin kävi. Mulla on tällä hetkellä menossa ison asian kanssa vastoinkäymisiä, kun tunnettu hypnotisoija ja verkkovalmentaja on tuottanut mulle pettymyksiä monen monta kertaa tämän kevään ja kesän aikana. Kirjoitinkin aiheesta eilen tänne blogiin ja olen saanut paljon kiitosta siitä, että toin asiaa esille. Jos et ole vielä käynyt lukemassa niin pääset lukemaan sen tästä linkistä 😊 Uskon ja haluan vahvasti luottaa siihen, että tällä vastoinkäymisellä kuten kaikilla muillakin mitä elämässäni olen kohdannut on jokin merkitys ja oppi omalle henkiselle kasvulleni ja ymmärrykselleni. Vastoinkäymisten aikana, kuten silloin kun sairastuin suolistosairauteen ja nyt tämän hetkisen vastoinkäymisen kanssa joudun (tai ennemminkin pääsen) kohtaamaan itseni rehellisesti ja avoimesti. Tulen ehkäpä taas entistä vahvemmaksi, viisaammaksi ja tietoisemmaksi omista rajoistani ja siitä, kuinka minua ja omaisuuttani kohdellaan.

Koska useimmat meistä koemme vastoinkäymisiä halusin ottaa tälle tarot-torstaille sen aiheeksi. Viesti tulee siis siihen, kuinka voisimme kohdata vastoinkäymiset entistä ymmärtäväisemmin. Vaikkei sinulla tällä hetkellä olisikaan meneillään vastoinkäymistä niin tämä viesti on hyvä muistaa jos/kun niitä kohtaat. Viesti voi olla myös muistutus sinulle menneestä vastoinkäymisestä ja siitä, mitä pyydetään tällä hetkellä ottamaan huomioon.

Rauhoita hetkeksi mielesi ja valitse alla olevasta kuvasta sinua resonoivin kortti. Lue alta, mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Hautausmaan väki

Opettele antamaan itsellesi ja muille anteeksi. Se mitä on tapahtunut, sitä ei saa tekemättömäksi. Keskitä ajatuksesi tähän hetkeen ja käännä katseesi siihen, mitä voit tällä hetkellä tehdä tilanteen rauhoittamiseksi. Opettele päästämään myös irti menneestä ja hyväksy se, mitä on tapahtunut ja hyväksy omat heikkoutesi. Jokaisen meidän heikkouden takana asuu vahvuus ja viisaus. Kun kohtaat heikkoutesi löydät voimavarasi, ja kun käännät uuden puhtaan sivun elämässäsi ja jätät vanhat pettymykset taakse elämääsi pääsee valoa ja rakkautta. Hyväksy, anna anteeksi ja keskity tähän hetkeen.

2. Liekkiö

Älä anna muiden tai itsesi rajoittaa sinua vaan anna oman sisäisen palosi ja intohimosi päästä vauhtiin. Esteet ja vastoinkäymiset, joita ehkä olet käynyt elämässäsi läpi voi tulla siksi jos olet estellyt itseäsi liikaa tekemästä sinulle hyväksi olevia asioita. Älä kuitenkaan jää kiinni itsesi syyllistämiseen sillä se ei ole tarkoitus vaan se, että päästät itsesi nyt vapaaksi. Muista, että jokainen askel, on se sitten eteen- tai taaksepäin edistää omaa henkistä kasvua ja viisautta. Hyväksy virheet, joita olet tehnyt ja näe opit niistä. Jos olet menettänyt sinulle tärkeän ja rakkaan ihmisen niin muista, että suru on aina surtava pois eikä jättää surua sisimpään. Menetettyä rakasta ei tarvitse unohtaa, sillä heillä on aina oma paikkansa meidän sydämessä.

3. Löylyn henki

Ennen uuden alkamista tulisi ensin rauhoittua ja antaa itselleen lepoa ja nautintoa. Irrottaudu hetkeksi arjen pyörteistä ja nauti. Kun annat itsellesi luvan hengähtää voimasi alkavat palautua ja näet asiat kirkkaammin ja selkeämmin. Näin voit jälleen tarttua elämän vietäväksi uudelleen levänneenä ja rauhoittuneena. Anna jonkin vanhan asian päättyä luonnollisesti elämässäsi, jotta jotain uutta pääsee alkamaan. Ennen uuden alkamista on kuitenkin hyvä rentoutua ja antaa ajatuksille happea.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin (40€) tarot-tulkintaan tai pyytää kirjallisen tulkinnan (60€) sähköpostiisi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Tilaa tästä itsellesi ilmainen uutiskirje sekä äänimaljameditaatio

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.