Hae
Mirva Emilia

Tapas-ilta ihanilla herkuilla aloitti elokuun

Tällä viikolla päästiin fiilistelemään espanjalaisittain kun mummulassa järjestettiin tällä kertaa tapas-ilta. Vieraita oli toistakymmentä ja vaikkei sää niin kovin meitä suosinutkaan niin silti rannassa oli erityisen hyvä fiilis. Pientä haikeutta itselläni on ilmassa kun kesä alkaa olemaan lopuillaan ja pian koulut alkaa. Tuntuu, että kesä on mennyt taas hujauksessa ohi, mutta alkoihan tällä viikolla kuitenkin vuoden paras kuukausi. Elokuu on ollut aina mun lemppari kuukausi tunnelman vuoksi ja olikin kiva aloittaa se porukalla tapas-illan merkeissä.

Tapas-illan herkkuina oli vaikka mitä erilaisia pikkusuolaisia ja kaikki oli laitettu kauniisti tarjolle. Ulkotuli lämmitti sateista ilmaa, pieni Amalia-koira ihastutti väkeä ja illan kruunasi tietovisa, jossa päästiin tällä kertaa tunnistamaan pariskuntia eri vuosilta. Tietovisat luo hilpeää kisaviehätystä ja pientä huumorillista vitsailua joukkueiden kesken.

Tapas-ilta on pikkusuolaisten valtakuntaa, johon voisi kuulua esimerkiksi graavilohi, erilaiset juustot, ilmakuivattu kinkku, tomaattisalsa ja pienet leipäpalat esimerkiksi katkaraputäytteellä. Tarjolle saa kehiteltyä montaa erilaista vaihtoehtoa ja näistä saakin kunnon juhlan aikaan. Ennen iltaa mummu tokas: ”syökää sitten kotona, en laita kauhean paljon mitään. Pääasia, että ollaan pitkästä aikaa yhdessä porukalla.” Niinpä niin, erilaista sorttia taisi olla tarjolla lähemmäs 20 😀

Tapasiltaan kuuluu tietysti myös hyvät viinit. Puna- ja valkoviinien päälle en niinkään tiedä, mutta pari lasillista lähes mitä vaan kuoharia tykkään juoda ruoan kanssa juhlissa. Omaan makuun makea kuohari sopii parhaiten ja se sopii mielestäni kyllä juhlaan kuin juhlaan ja mihin vuodenaikaan tahansa.

Ilta oli kaikinpuolin taas onnistunut ja tämmöisiä teemailtoja suosittelen kokeilemaan ystäville. Makunystyrät saa uusia kokemuksia ja mikä parasta, ystävät ja perheen voi kutsua hyvällä syyllä kokoon iseammin ja useammin. Koskaan ei voi nähdä liikaa hyviä ystäviä ja omaa perhettä ❤️

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *