Hae
Mirva Emilia

Ota askel taakse, kontrollointi ei vie eteenpäin

Kontrollointi tietyissä asioissa ei aina ole se, mikä vie eteenpäin. Joskus olisi hyvä luopua kontroillimisesta, ottaa askel taaksepäin ja luottaa siihen, että asiat varmasti järjestyvät. Kontrollointi vie hirveesti ylimääräistä energiaa ja se pääasia pian unohtuu. Kontrollin taustalla voi olla halu tulla nähtäväksi ja hyväksytyksi. Ajatellaan, että kun kontrolloin omaa elämää täydellisesti, olen silloin täydellinen ja onnistunut. Mutta tämä ajatusmaailma ei vaan vie eteenpäin vaan ennemmin uuvuttaa. Kontrolloimisella voi peittää myös omaa tyytymättömyyttä, pelkoa tai ahdistuneisuutta. Tekemällä kovalla tahdilla koko ajan töitä ajattelee, että silloin saa huonot tunteet peitettyä pois. Kontrollointi ei kuitenkaan ole vastaus mihinkään. Luotetaan siis siihen, että asiat järjestyvät juuri sillä tavalla kuin niiden kuuluukin järjestyä ilman ylimääräistä kontrolloimista.

kontrollointi voi tulla tavaksi

Joskus kontrollointi voi muodostua kuin vaivihkaa tavaksi. Perheessä tai työelämässä voi olla se yksi joka omasta mielestä tietää, miten asiat pitäisi hoitaa. Hän kontrolloi sitä, että asiat tulevat hoidetuksi ”oikein”. Muut on voineet tottua ja jopa alistua siihen, että yksi tietää parhaiten miten toimia ja tyytyy ”tottelemaan” häntä. Tällainen kontrollointi johtaa pahimmassa tapauksessa siihen, että kontrolloija itse tekee suurimman osan asioista muiden puolesta ja uuvuttaa itsensä sillä valtavalla työmäärällä mitä hän itselleen on kontrolloimisellaan saavuttanut ja ottanut.

Kontrolloimisesta on kuitenkin mahdollista päästää irti tiedostamalla miksi kontrolloin. Mikä pakottava tarve minulla on kontrolloida itseäni sekä muita ja jopa uuvuttaa sillä itseni, kun voisin ottaa hieman löysemmin ja nauttia elämästä.

Enkelit haluavatkin viestittää sinulle, että on aika ottaa askel taaksepäin ja katsoa kuinka asiat järjestyvät ilman pakottavaa kontrolloimista. Luota korkeimpaan apuun ja siihen, että asiat järjestyvät tarkoituksella oikeaan suuntaan. Sinun ei tarvitse enään uuvuttaa itseäsi vaan luovu tarpeestasi ja halustasi kontrolloida itseäsi tai muita. Asiat eivät aina etene haluamalleen tasolle ja siitä ajatuksesta olisikin hyvä luopua. Voit luottaa enkeleihin tässäkin asiassa, sillä he sanovat, että tilanne ratkeaa kyllä parhaalla mahdollisella tavalla. Ota askel taaksepäin uskoen ja luottaen siihen, että asiat järjestyvät <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.