Hae
Mirva Emilia

Viesti pääsiäiseen – valitse oma tarottisi

Tänä torstaina energiat on todella korkealla ja viesti pääsiäiseen on sinulle erityisen voimakas ja intensiivinen. Laitoin tarotkortin lisäksi kiven tuomaan viestiin lisäsyvyyttä ja potkua ja nämä kaksi kun yhdistää niin tulet tuntemaan kuinka viesti on juuri sinulle tarkoitettu ja kuinka se tulee voimaannuttamaan sinua ❤️

Valitse alla olevasta kuvan kolmesta tarotkortista sinulle puhuttelevin ja sulje silmäsi. Avaa itsesi täysin tälle viestille ja ota sen kaikki energiat ja rakkaus itseesi. Tämä on sinulle viesti pääsiäiseen, mikä todella voimaannuttaa ja energisoi sinua ❤️

Vasen kortti on numero 1, kivi sitriini ?

Keskellä kortti on numero 2, kivi obsidiaani ?

Oikealla kortti on numero 3, kivi kalsiitti ?

1. Menestys, kivi sitriini

Pidä rakastavaa huolta itsestäsi ja huolehdi omasta tasapainostasi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Anna sinusta heijastua rakastavaa energiaa niin itsellesi kuin myös ympärillesi, sillä näin saat aikaan kaiken rakkauden ja huolenpidon niin itseesi kuin läheisillesi. Lanttien kutonen ja sitriini yhdessä kehottavat sinua tekemään töitä sinulle tärkeiden tavoitteiden eteen. Anna itsestäsi kaikki ja keskity täysin siihen mitä teet. Kun suhtaudut antaumuksella tavoitteidesi eteen, niin tulet huomaamaan kuinka suuri ja positiivinen vaikutus sillä on sinuun itseesi kuin myös ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Sitriini on yksi menestyksen kivistä ja se lisääkin sinulle tahdonvoimaa toteuttaa haaveitasi ja unelmiasi ja tuo sinulle itseluottamusta. Oman tahdonvoimasi avulla pystyt tuomaan ajatuksesi teoiksi ja menestyä ?

2. Lanttien kuningatar, kivi obsidiaani

Ota itsellesi aikaa keskittyä sinun energiaan ja kykyihin. Sinulla on valtavan paljon ylimääräistä energiaa ja piilevät kykysi tulevat esiin, kun olet tasapainossa itsesi kanssa. Kun saavutat oman sisäisen tasapainosi alat virtaamaan elämän energiaa ja luovuutesi tulevat näkyviin. Usko omiin kykyihisi ja itseesi, sillä sinussa on valtavaa voimaa mikä vie sinua eteenpäin. Kuuntele omaa kehoasi ja toimi sen mukaan. Anna itsellesi mahdollisuus levätä, jos kehosi sitä kaipaa ja tee arkisia asioita itseäsi kuunnellen. Nyt on sinun aikasi levätä ja kerätä voimia samalla uskoen omiin kykyihisi.

Obsidiaani lähettää sinulle voimakasta suojelua itseäsi kohtaan ja vie sinua eteenpäin sinun omalla polullasi. Kiven energia auttaa sinua saamaan yhteyden sinun sisäisen voimasi kanssa ?

3. Aurinko, kivi kalsiitti

Sinusta virtaa elämän energia ja lämpö ja oletkin itsellesi oikea inspiraation lähde. Sinun energia ja lämpö avaa sinulle mahdollisuuden kokea sisimmässäsi olevat rajattomat voimavarat ja ilmaista itseäsi luovasti. Anna tämän virtaavan lämmön inspiroida itseäsi entistä enemmän ja käytä tätä energiaa luovasti. Miksi et siis lähtisi tavoittelemaan suurinta unelmaasi ja aloittamaan sitä pienin askelin kun sisimmässäsi virtaa tämä valtava palo toteuttaa sitä. Anna oman voimasi tuoda sinulle aktiivista otetta äläkä anna minkään pidätellä sinua ja luovaa energiaasi.

Kalsiitti tuo sinulle kortin lisäksi iloa ja pirteyttä koko kehoosi ja auttaa stimuloimaan entistä enemmän omaa luovuuttasi. Anna tämän kiven energian tuoda sinulle uusia ideoita ja iloa sekä tämän kiven energia auttaa sinua nostamaan itsevarmuuttasi ?

Ihanaa pääsiäistä ?

Olen tavoitettavissa myös pääsiäisenä palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti sekä voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan hintaan 30€ tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi hintaan 50€  numerosta      040 7270106 ?

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *