Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja joulukuun uusikuu

Terkut uudenkuun energioista! Uusikuu oli voimakkaimmillaan eilen keskiviikkona, mutta energiat tottakai vaikuttaa vielä tänäänkin ja lähes koko viikonlopun ajan. Uusikuu energiana on aina jonkin asian uudelleen luomista ja tällä kertaa se on jousimiehen merkissä. Jousimies on tunteellinen, ja näissä energioissa korostuu ystävät, lähipiiri ja hauskanpito, yhdessä tekeminen. Jos mielessäsi on joku, ketä et ole tavannut pitkään aikaan ja ajatuksesi ovat hänessä niin ota yhtyettä. Jutelkaa kuulumiset läpi ja naurakaa yhteisille kokemuksille. Tässä energiassa myös itseä voi houkuttaa erilaiset tapahtumat ja unelmat voivat olla suuria – ja ne saavatkin olla! Muista unelmien toteuttamisessa yhteinen tekeminen, sillä tavalla voimme saavuttaa suuria ihmeitä. Eikä yksin olekaan tarkoitus tassutella eteenpäin. Tarkastele keiden kanssa energiasi kohtaa ja keiden kanssa tunnet syvää yhteyttä tekemisessä. Luottamus yhteisessä tekemisessä on kaiken A ja O.

Tällaisissa uudenkuun energioissa mennään ja katsotaanpa miten ne vaikuttavat tarot-torstain viesteihin. Alta näet taas kuvan kolmesta kortista, valitse intuitotasi käyttäen sinua puhuttelevin kortti. Alta pääset lukemaan korttisi viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Taikuri

Mitkä ovat sinun Maagiset voimasi? Se, millä tavalla saat oman hyvinvointisi kohoamaan voit sitä kautta ohjata myös toisia voimaan paremmin. Jokaisella meistä on omat supervoimamme ja tähän hetkeen niitä pyydetään käyttämään – jos tiedät jonkun, kuka tarvitsee apuasi niin nyt olisi oivallinen hetki tarjota sitä. Jo ihan toisen kuunteleminen auttaa todella paljon. Sinun supervoimasi voi olla ymmärtäväiset ja kuuntelevat korvat tai se, että saat jonkin tekemisen kautta autettua läheistäsi. Ja juuri se tapa on oikea mikä sinulla on.

2. Miekkojen ysi

Onko jokin asia mille ummistat silmäsi? Tarkoituksella tai huomaamattasi? Anna asioiden avautua täysin eteesi, sillä jos ummistat silmäsi ja työnnät asioita mielestäsi ja edestäsi pois voi siitä koitua isompia harmeja tai takapakkia omassa henkisessä kehityksessä ja ymmärryksessä. Ota asiat sellaisenaan vastaan ja ole rohkeasti asioista omaa mieltäsi. Ajatusmaailma voi avautua paljonkin ja saatat huomata, että suurentelit asioita ajatuksissasi täysin turhaan.

3. Maljojen kasi

Nauti niistä työn hedelmistä mitä olet tähän saakka saanut aikaan ja ala pikkuhiljaa hellittämään otetta. Olet tehnyt parhaasi ja se riittää tältä erää. Anna mielesi rauhoittua ja lähde kulkemaan kohti nauttimiasi asioita. Ota vapaapäivä mahdollisuuksien mukaan, tee lyhyempi työpäivä tai keskeytä joulusiivous hetkeksi ja lähde nauttimaan hyvästä kahvista kahvilaan, museoon tai joulumarkkinoille katselemaan ihmisiä ja nauttimaan ympäristöstäsi. Aistisi rakastavat ja kehittyvät kun ne pääsevät touhuamaan ja aistimaan erilaisia energioita sekä nauttimaan raikkaudesta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *