Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Varovaisuus – luota, että asiat kehittyvät omalla painolla

Viikon tarotkortiksi nousi Varovaisuus. Tämän kortin kahdeksan kukkaa kuvastavat kätkettyjä kykyjä ja taitoja. Vielä ei kuitenkaan aika ole kypsä tuoda näitä taitoja ja kykyjä esiin. Nyt onkin hyvä luottaa, antaa ajan kulua ja vahvistaa samalla omaa itseään. Kärsivällisyys ja luottamus pätevät niin henkiseen kasvuun kuin myös ruumiilliseen työhön.

Kun annamme itsellemme aikaa ja luotamme siihen, että asiat tapahtuvat juuri oikeaan aikaan ja oikealla tavalla ihminen kasvaa. Minkään asian ei tarvitse tulla näkyviin itsestään heti tai jonkun projektin ei tarvitse toteutua heti, vaan kärsivällisyyden kautta vahvistumme ja varmistumme siitä, että olemme oikealla tiellä. Tämä on henkistä kasvua parhaimmillaan.

varovaisuus – en kiirehdi turhaan

Varovaisuuden kortissa lehdet suojaavat kukkia eli suojaavat niitä kykyjä ja taitoja, jotka ovat vielä piilossa. Nämä lehdet suojaavat meitä olemasta kärsimättömiä ja antavat rohkeutta antaa asioiden kehittyä omalla painollaan. Kärsivällisyys ja itsekuri auttavat pääsemään päämäärään, on se sitten henkinen tai ruumiillinen päämäärä. Joskus on vain ponnisteltava enemmän mutta aina se myös palkitaan.

Välillä on vaikeaa luottaa siihen, että asiat kyllä järjestyvät ja olisikin kova halu kiirehtiä ja saada sen avulla asiat menemään eteenpäin. Kiirehtiminen ei kuitenkaan ole ratkaisu, sillä silloin emme huomaa kaikkia asioita mitä meille tarjotaan. Kiirehtimisen sijaan voisimme keskittyä tähän hetkeen ja siihen mitä voisin tehdä ja miten voisin kehittää omaa työtä niin, että se olisi mieluisaa ja kivaa. Tai vaihtoehtoisesti voisimme vain nauttia tästä hetkestä ja antaa itsellemme tilaa kehittyä. Kasvamme ja kehitymme koko ajan mutta sillekin on annettava oma aika ja tilansa (voi että miten ihanaa olisikaan kun olisi oma meditaatio huone, missä voisi rauhoittua ja antaa ajatuksille tilaa). Yksi parhaista opeista omalla henkisellä kasvulla onkin ollut se, että kärsimättömyydellä ei saa kuin ahdistuneen ja ärsyyntyneen olotilan. Ja tässä olotilassa mikään ei pääse kehittymään, päinvastoin silloin teemme hätiköimällä huonoja ratkaisuja mitkä ei loppujen lopuksi palvele ollenkaan. Sinä hetkenä, vuorokaudesta riippumatta olisi ihana olla paikka missä energiat on kevyet, ilma raikasta ja pääsisi rauhoittumaan. Joillekin se voi olla oma olohuone ja joillekin se voi olla erillinen huone. Tähän elämäntilanteeseen, kun meidän kodissa asuu koululaisia itselleni oma huone tähän tarkoitukseen olisi paikka, mitä välillä kaipaan 🙂

Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min). Tavoitat minut päivittäin klo 9-23.

Voit varata ajan itsellesi myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Ihanaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *