Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Meditaatio auttaa näkemään itselle tärkeät asiat

Kaupallinen yhteistyö: @mirva_emilia

Mun kokemusten perusteella, huomaan kuinka hiljentyminen ja meditaatio auttaa mua tosi paljon menemään eteenpäin. Tämän viikon tarotkortiksikin nousi Ylipapin kortti, mikä muistutti myös mua hiljentymisen ja meditaation tärkeydestä arjen keskellä. Hiljentyminen ja rauhoittuminen on auttanut saamaan myös vatsaa tasapainoon. Vaikka on aikoja, kun vatsa reistailee vaikken kokisi arkeani sillä hetkellä hektiseksi niin oireet on voinut tulla pidemmältä ajalta jolloin vatsakivut muistuttavat taas siitä, että on aika ottaa iisimmin.

Mihin meditaatio auttaa?

Meditaatio on auttanut mua valtavasti näyttämään mihin suuntaan mun on hyvä mennä ja mitä asioita on taas hyvä jättää taakse. Meditaatio on mielen harjoitusta ja olen kokenut nämä harjoitukset todella hyvinä. Sen avulla pääsee menemään syvälle itseen ja näkemään ja kuulemaan ne tärkeimmät toiveet ja ajatukset omasta elämästä.

Meditaation ja hiljentymisen kautta pystyt rauhoittamaan hyvin arkeasi ja kun arki sujuu ja on rauhallista jää turhat kiukunpuuskatkin pois. Hiljentyminen on hyväksi niin keholle kuin mielellekin ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että vatsan ja suoliston oireet ovat paljon pienemmät kun muistan ottaa arkeen mukaan myös rauhoittumisen. Sen ei tarvitse viedä aikaasi kuin viisi minuuttia päivässä. Jo sen jälkeen tunnet olosi rauhallisemmaksi ja tyyneemmäksi. Tai voi ottaa pidemmän ajan, esimerkiksi 13-30 minuuttia muutaman kerran viikossa. Sehän on tutkittukin, että kiire ja arjen hektisyys ovat osana vatsan ja suoliston oireita ja mitä pidemmän aikaa arjen kiirettä jatkaa siitä voi jäädä pysyvät oireet. Kuten mulla. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa meditoimista ja hiljentymistä, aloitinhan itsekin sen vasta muutamia vuosia sitten. Enkä kadu!

Tarot-tulkinta auttaa vahvistamaan omaa intuitiota

Hiljentymisen aikana mieleen tulee monia asioita ja jotkin asiat jäävät  pyörimään mieleen pitkäksikin aikaa. Ne asiat on niitä, mihin sinua yritetään johdattaa ja viedä. Vaikka et vielä tuntisi olevasi valmis muutokseen niin sen muutoksen aika tulee väistämättä ja silloin kun sen aika on. Mää itse mietin muutosta kaksi vuotta ja sen aikana asiat alkoi vaan loksahtamaan automaattisesti kohdalleen. Tiesin, että halusin auttaa toisia ihmisiä mutta en tiennyt miten, vaikka vastaus oli koko ajan mun omassa laatikossa kotona. Tarot-kortit. Mutta uskon, että en olisi ollut valmis tähän työhön aikaisemmin ja siksi tein tätä muutostyötä niin kauan. Meditaation ja hiljentymisen kautta löysin tämän tien ja tiedän, että tämä on se oikea tie. Tässä saan ottaa kokoajan oman luovuuden käyttöön ja tunnen kuinka tulkintojen avulla autan toisia ja autan heitä vahvistamaan omaa intuitiotaan.

Jos haluat oman henkilökohtaisen tulkinnan niin tavoitat minut palvelunumerostani 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.