Hae
Mirva Emilia

Energioita nostattavia viestejä tarot-torstaihin

Tänään mulle tuli tunne, että tarvitaan jotain todella räjäyttää, energioita nostattavia viestejä. Laitoin universumille pyynnön, joten katsotaan miten sieltä vastataan. Yleensä se mitä universumilta pyytää tulee luokse, ennemmin tai myöhemmin. Kunhan olemme itse pyynnössä mukana sydämellä ja valolla emmekä egosta tai materiasta. Eilen kuuntelin kauppaan mennessä radioita ja siellä sanottiin näin ”vaikka asiat tuntuisi tällä hetkellä raskaalta jään silti uteliaasti katsomaan mitä hyvää tämän jälkeen elämääni tulee.” Tätä ajattelumaailmaa kannattaa jokaisen meistä harjoitella, sillä ne ärsyttävimmätkin tunteet ja tapahtumat on vain hetkellisiä ja yleensä jokin uusi, vielä parempi on odottamassa jo nurkan takana. Ensin täytyy vain pyyhkiä vanhat solut pois ja nähdä mitä emme enään elämältä halua ❤️

Aletaanpa nyt katsomaan millaisia energioita nostattavia viestejä universumi meille laittaa. Valkkaa alta olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta valitsemasi kortin viesti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Näkki

Elämässä ei pidä teeskennellä, uskalletaan olla juuri meitä keitä olemme. Jotkut puolet itsessämme voivat tuntua heikoilta tai osaamattomuutena ja ne voi jopa pelottaa. Ne olisi kuitenkin hyvä kohdata, sillä ainostaan ne kohtaamalla pystymme näkemään itsemme kokonaisina. Tarkastele kaikkia puoliasi lämmöllä ja hyväksyttävästi äläkä pelkää niitä. Jos tunnistat jonkin osa-alueen itsessäsi mitä et osaa eikä sinua välttämättä se edes kiinnosta niin älä teeskentele pitäväsi siitä. Kuten kortin kuvassa sammakko teeskentelee nauttivansa viulun soitosta, mutta kasvoista huokuu teeskentely. Miksi energiaa pitäisi laittaa asiaan mikä ei tunnu omalta, kun sen energian voisi laittaa sellaiseen mikä on osa sinua?

2. Vellamo

Kortti pyytää etsimään tasapainoa ja rauhaa omaan sisimpään sekä ympäristöön. Ainoastaan tässä olotilassa pystymme toimimaan kuten sydän haluaa. Kun tunnemme syvää rauhaa ja kiitollisuutta se huokuu ulospäin ja tätä saamme myös hyvässä muodossa takaisin. Anna hymy kaupan kassalla, auta vanhusta viemään rappukäytävässä ostokset sisälle tai sano vilpittömästi sinulle rakkaille ihmisille kuinka tärkeitä he ovat. Tällä tavalla vahvistamme omaa ja toisten itsetuntoa sekä hyviä puolia ja alamme yhdessä kukoistamaan ja loistamaan.

3. MiELikki

Tämä kortti edustaa yhteyttä Äiti maahan, sen kunnioittamista, arvostamista ja sitä mitä metsä, luonto ja koko maailmankaikkeus meille tarjoaa. Olemme täällä oppimassa niin hyvistä kuin huonoistakin asioista ja tärkeintä on, että voimme olla kaikesta kiitollisia. Kun katsot ympärillesi sinulla on kaikkea mitä tarvitset, ehkä jopa enemmänkin. Mieti mitä lisää vielä toivot ja tarvitsetko näitä asioita ihan oikeasti. Emme aina saa sitä mitä haluamme, mutta saamme sen mitä tarvitsemme. Jos tarvitsemme elämään vapautta niin se tarkoittaa jostain luopumista. Tässäkään tilanteessa emme voi saada kaikkea, vaan jostain täytyy ensin luopua, jotta saamme sen tarvitsemamme vapauden. Ole kiitollinen kaikesta mitä sinulla on ja anna myös kiitollisuudella niitä asioita pois mitä et tunne enään tarvitsevasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Vaihtoehtona voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *