Hae
Mirva Emilia

Uutta ilmettä kotiin vanhan ja uuden yhdistelyllä

Pienellä twistillä kodista saa ihan uudenlaisen ja energia vaihtuu kevyempään. Meillä oli pitkään makuuhuoneessa musta lipasto mikä alkoi omaan silmään tuntumaan liian raskaalta. Sisustuksesta en juuri mitään tiedä, tärkeintä mulle kodissa on, että siellä on hyvä olla. Tietynlainen linja meillä alkaa taas olemaan ja huonekalut ja sisustuselementit alkavat olemaan harmoniassa keskenään. Vuosia sitten halusin, että koti oli musta-valkoinen. Ei mitään muuta ja se oli sitä aikaa ja se tuntui silloin hyvältä. Nyt on kuitenkin mieli ja ajatukset lähteneet toiseen suuntaan ja vaaleat sävyt on alkanut houkuttelemaan. Luonnonvaalea, beigen eri sävyt, konjakki ja erilaiset luonnon sävyt, jotka taittuvat enemmän syksyn väreihin kuin pastellisävyihin tuntuu tällä hetkellä hyviltä vaihtoehdoilta. Näistä väreistä koostuukin tällä hetkellä meidän koti ja vitsit se tuntuu hyvältä ja raikkaalta musta-valkoisen jälkeen. Musta-valko aikana välillä piristin ilmettä vaaleanpunaisilla tyynynpäällisillä, kynttilöillä ym. mikä toikin kivaa piristystä siihen hyvin yksinkertaiseen värimaailmaan.

Olohuoneen ilme on pysynyt jo toista vuotta samana mikä on näkynytkin instagramissa, mutta tosiaan makuuhuoneen osalta olen nyt tehnyt pieniä muutoksia. Yöpöytä vaihtui ikean perus yöpöydästä rottinkiseen ja bohotyyliseen yöpöytään ja musta raskas lipasto vaihtui vaaleaan matalampaan, mutta pidempään lipastoon. Täysin valmis makkari ei ole, koska haluaisin vielä lattian vaihtoon saman sävyiseen mitä muissakin huoneissa on – katsotaan koska miehellä olisi aikaa se vaihtaa 😊 Meillä on ollut myös telkkari aina makuuhuoneessa ja sen paikka tulisi olemaan jossain vaiheessa seinällä. Vielä se on lipaston päällä ja toki se on siinäkin hyvä, mutta jotenkin se olisi vaan ilmavamman näköinen kun sen naputtelisi seinään kiinni.

Tosiaan mikään sisutusbloggaaja en ole, mutta nyt kun olen tehnyt kotona pidempään töitä niin mieli on lähtenyt hakemaan uutta ja ehdottomasti raikkaampaa ilmettä. Kaikki musta on lähtenyt. Tällä hetkellä meillä ei taida olla yhtäkään mustaa huonekalua lukuunottamatta meidän teinin huonetta. Lasten huoneet ovat saaneet olla aina sellaisina kuin he ovat halunneet ja mistä milloinkin tykkää. Nyt Julian huone on alkanut pikkuhiljaa muuttumaan ison tytön huoneeksi eikä leluja ja turhaa krääsää ole kaapit pullollaan. Tietysti välillä ne pursuavat, mutta aika rankalla kädellä niitä sitten siivoillaankin 😊

Mulle koti on ollut aina oma turvapaikka ja täällä lapset ja vieraat saavat olla juuri heitä. Ja meille usein yhtäkkiä vaan tupsahtaa vieraita kylään ja se on ihan parasta!

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *