Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Syksyn startti Energisempi minä -valmennuksella (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Energisempi minä

5.10 starttaa uusi Energisempi Minä -valmennus mihin aion osallistua ja mä sain myös teille alekoodin millä sää saat valmennuksen -15%:lla! Tässä valmennuksessa tehdään kotona treenit mitkä on 15-45 minuutin mittaisia. Mää ite tykkään tehä treenejä kotona kun ei tarvi lähtee mihinkään ja varsinkin näin syksyn ja alkutalven aikaan kun tämäkin valmennus alkaa niin mää oikeesti vihaan mennä istuun kylmään autoon ja paleleen että pääsen salille 😀 Siksi kotitreenit onkin parhaimpia ja tähän vielä lisäksi metsälenkit niin ai että! Ja kotitreenithän on ihan super käteviä ennen tai jälkeen työvuoron kun ei tarvitse lähteä kotoota mihinkään.

Koodilla MIRVA15 saat alennusta Energisempi Minä -valmennuksesta.

Energisempi minä -valmennus on kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kotitreenien lisäksi mää odotan tältä valmennukselta sen mentaali harjoituksia. Tämmöinen henkisen tien kulkija kun olen niin musta tuntuu, että tää valmennus tulee antamaan tosi hyviä ohjeita, ajatuksia ja oivalluksia omaan itseen ja itsensä hyväksymiseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy ja huokuu ja tätä henkistä puolta odotan kyllä todella paljon tältä valmennukselta ja sitä, mitä kaikkee se tulee matkan aikana antamaan.

Mentaaliharjoituksien lisäksi valmennukseen kuuluu tietysti ne kotitreenit sekä helppoja ja nopeita ruokaohjeita. Me syödään nykyään kaikki gluteenitonta ruokaa, koska oon niin laiska etten viitti tehä montaa ruokaa (paitsi silloin kun lapset pyytää lasagnea) niin tämän viiden viikon valmennuksen aikana meillä tullaan syömään samaa ruokaa koko perhe. Meillä lapset on välillä aika kranttuja kasviksien suhteen niin jospa hekin alkaisi niistä tykkäämään 🙂

Odotukset valmennukselta

Mä ite toivon, että saan tän valmennuksen aikana enemmän irti itsestäni ja alan taas treenaamaan kotona enemmän. Ja koska valmennus mulla nyt on niin tekosyitähän Monna tuskin ottaa vastaan 😉 Olis ihana jos säkin tulisit mukaan treenaileen ja saamaan hyviä oivalluksia mentaali harjoitusten parissa. Ja koska ilman alekoodia en halua sulle tätä valmennusta antaa niin koodilla MIRVA15 saat -15% alen normaali hinnasta (59,90€). Huom! Kirjoita koodi ISOLLA!

Pääset kurkkaamaan valmennusta tästä linkistä ja ostamaan oman Energisempi Minä -valmennuksen ❤️ Mulle tää tulee ainakin tähän syksyn pimeneviin iltoihin just oikeeseen kohtaan. Kahden viikon päästä eli 5.10.20 startataan, tuu mukaan! ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: Energisempi minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.