Hae
Mirva Emilia

Yrittäjänä toimiminen avaa uusia ovia

Mietin yrittäjäksi lähtemista kauan, itseasiassa vuosia ja olin tosi epävarma itsestäni ja kaikesta mitä yrittäjyyteen ja yrittäjänä toimimisen kuuluu. Vaikka yrittäjäksi lähtemisestä on paljon tietoja netissä niin silti jollain tapaa se oli sekava palapeli mikä piti jotenkin yrittää saada kasaan. Vielä muutamia paloja puuttuu mutta uteliaisuus ja intohimo on saanut paljon aikaan. Yrittäjänä olemisessa myös mahdollisuudet on kasvanut huimasti ja mikä musta on parasta on oma aikatauluttaminen. Pystyn suunnittelemaan koko viikon itse. Vaikka toki 90% olen kotona, koska työpuhelimeen on vastattava aina kun se soi ja se on myös se mun elanto. Mutta se vapaus minkä tunnen on todella helpottavaa. Esimerkiksi lääkäriaikojen kanssa ei ole ongelmia tai muita omia henkilökohtaisia menoja pystyn itse laatimaan. Odotan myös kovasti, että korona hellitäisi (toivottavasti ensi vuoden puolella), että pystyisin taas turvallisin mielin lähteä Helsinkiin ja osallistumaan pr -tapahtumiin. Siellä tapaan aina uusia ja vanhoja tuttuja ja näissä tapahtumissa on aina iloinen ja hyvä tunnelma.

mitä uusia suunnitelmia mulla yrittäjänä on?

Mulla on paljon suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja se mua yrittäjäksi innostikin lähtemään kun kaikki tiet ovat avoinna. Oon jo pitkään halunnut perustaa oman verkkokaupan ja sitä suunnittelenkin jo kovasti ja toivon mukaan sen saisin auki ensi vuoden puolella viimeistään. Toinen mitä oon haaveillut jo pitkään on oman tehtäväkirjan kirjoittaminen ja kalenterin teko. Tehtäväkirjan kirjoittamista olen itseasiassa aloittanutkin jo mutta koska sen kirjoittaminen vie paljon aikaa, rauhaa ja inspistä niin sen kanssa en voi kiirehtiä. Kirjan tarkoituksena on saada lukijalle uusia oivalluksia hänen henkisellä polulla tehtävien avulla. Simppeli ja lukijalle helppolukuinen, mutta hyvin avaava ja itseään rakastava kirja. Ei mikään yhden illan työ mutta pikkuhiljaa kun sitä kirjoittaa niin varmasti se sieltä valmiiksi tulee 🙂

Verkkokaupan perustamista tarot-tulkintojen oheen olen myös jo työstäny ja miettinyt mikä olisi paras vaihtoehto. Verkkokauppaan tulisi tietysti henkiseen hyvinvointiin liittyviä asioita sekä luonnonkosmetiikkaa mitä myös itse käytän. Mulle onkin tärkeää, että ne asiat mitä myyn ja teen seison täysin niiden takana ja pystyn hyvällä omallatunnolla niitä myös myymään. Aitous ja rehellisyys on mulle tässäkin asiassa ehdoton.

Jos siis mietit oman yrityksen perustamista niin mä voin ainakin suositella! Se tuo paljon uusia mahdollisuuksia ja kun teet täysin sitö sun omaa juttua niin tulet varmasti menestymään <3 Aloita pienin askelin mutta etene varmasti.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

3 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Suunnitelmasi kuulostavat hyvältä ja innostuksesi on todella tarttuvaa! Itsekin olen aloitteleva yrittäjä: teen sisällöntuotantoa, vegaanista ravitsemusvalmennusta ja toimin Ringana-luonnoskosmetiikkamerkin edustajana. Kaikkea hyvää yrittäjäpolullesi! 🙂

  -Noora
  https://wonderworldofnoora.com/ringana-luonnonkosmetiikka/

 2. Tuula kirjoitti:

  Puolisoni on suunnitellut yrittäjäksi ryhtymistä täällä Tampereella. Hän on paljon lueskellut veroitukseen, tilintarkastukseen, kirjanpitoon ja muuhun liittyviä artikkeleita. Yrittäjyys voi olla haastavaa, mutta varmasti myös antoisaa ja joustavaa kun arjen voi aikatauluttaa haluamallaan tavalla. Tsemppiä sinulle! https://www.prorevisio.fi

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Haastetta on kyllä tuonut ja varmasti tuo tulevaisuudessalin, mutta ite en ainakaan ole katunut hetkeäkään tätä päätöstä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.