Hae
Mirva Emilia

Sininen kuu voimaannuttaa tarot-torstaita

Ihanaa torstaita ja täydenkuun päivää! Tänä aamuna klo. 04.37 harvinainen sininen kuu oli voimakkaimmillaan ja minuun tämä täysikuu on vaikuttanut hyvin positiivisesti – loppujenlopuksi 😀 Alkuun kun täydenkuun energiat alkoivat tuntumaan mielessä ja kehossa tunsin oloni väsyneeksi ja jotenkin aikaansaamattomaksi vaikka todellisuudessa tein vaikka kuinka paljon ja vaikka mitä. En vain osannut nähdä sitä. Nyt kun täysikuu on täysin auki huomaan, miten oma mieli on avautunut ja mielentila on muuttunut positiivisemmaksi ja kirkkaammaksi. Mieli ei ole enään sekasortoa niinkuin se usein on muutamaa päivää ennen täydenkuun voimakkainta aikaa. Tänään torstaina ja vielä muutama päivä tämän jälkeenkin kuu antaa hyvät ja voimaannuttavat energiat meditaatioon ja manifestointiin ja tähän kannattaa ottaa mukaan myös itseään resonoivat energiakivet.

Mutta katsotaanpa sitten miten sininen kuu vaikuttaa ja voimaannuttaa tarot-torstain viestejä. Pyydä tähän hetkeen kuun energioita mukaan ja valitse sen energian avulla sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta 🌕

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Kuolema

Anna vapaasti sinusta lähteä tunteita, ajatuksia, olettamuksia, mitä tahansa mitkä eivät kuulu enään sinulle tai ei välttämättä ole koskaan kuulunutkaan mutta ne ovat syystä tai toisesta liimautuneet itseesi. Tunnista nämä asiat rehellisesti itsessäsi ja irtipäästä meditaation avulla itsesi näistä vanhoista siteistä ja anna uusien mahdollisuuksien saapua luoksesi rakkaudella ja valolla. Elämä on mahdollisuuksia täynnä kun vain avaamme silmämme niille. Ei ole mitään sellaista mitä meillä ei jo olisi, sillä kaikki tärkeimmät löytyvät jo valmiiksi meistä itsestämme – rakkaus, valo, intohimoa, rohkeus, avoimuus, ihan kaikki. Ja nämä antavat voimaa meidän tehdä ihan mitä tahansa.

2. Miekkojen ässä

Nyt pyydetään pitämään mieli tasapainossa ja laittaa jäitä hattuun. Kun pidämme oman mielen selkeänä emmekä yritä tehdä taikatemppuja saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Jos oma mieli lähtee heittelemään liikaa saatamme menettää tasapainoa mikä voi horjuttaa todellisuuden tajua ja alamme lentämään liikaa pilvissä. Maadoitu hyvin silloin kun ajatukset lähtevät lentelemään ja ideoi silloin kun ajatukset ovat tasapainossa ja selkeät.

3. Sauvojen Kuningatar

Tämä kortti pyytää tekemään enemmän, olemaan aktiivisempi lähtemään kotoa kauemmaksi ja nauttimaan elämän hedelmistä sekä kaikista elämyksistä mitä se sinulle tarjoaa. Ole oma ihana itsesi, valoisa ja iloinen, jolloin vedät puoleesi (halutessasi) uusia ihmisiä ja tuttavuuksia. Elämänenergia tarttuu toisiin ja se millä tavalla itseäsi tuot esiin sitä samaa saat myös takaisin. Muistetaan toisiamme kohtaan kiltteys, ymmärtäväisyys ja auttavaisuus.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *