Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Sauvat korteilla

Sauvat on tarotkorteissa tulikortit, jotka edustavat voimaa, energiaa, toimintaa ja intuitiivisia kykyjä. Sauvojen energia on erityisen vahvaa myös rakkaudessa ja intohimossa. Olen itse horoskoopiltani Leijona ja voin erittäin hyvin samaistua sauvojen tulisuuteen ja päämäärätietoisuuteen, sillä Leijona on Oinaan ja Jousimiehen kanssa Sauvojen astrologiset symbolit. Tämän vuoksi nämä kortit onkin ollu mulle varmasti aina ne lähimmät ja puhuttelevimmat kortit. Viime viikolla aloitettiin tämä Tarot-torstai Valttikorteilla eli Suurten salaisuuksien korteilla ja nyt siirrytään näihin Pienten salaisuuksien kortteihin, jotka käsittelevät meidän ajatuksia, tunteita, kehoamme ja intuitiotamme tässä konkreettisessa todellisuudessa missä tällä hetkellä elämme. Viimeisenä on tulossa vielä Hovikortit, joissa on kunkin Pienten salaisuuksien korteista Kuninkaat, Kuningattaret, Prinssit (Ritari) ja Prinsessat (lähetti). Eli nyt jätetään Hovikortit kokonaan pois ja perehdytään niihin myöhemmin omina kortteina.

Tällä kertaa pakaksi valikoitui varmasti niin aloittelijoille kuin konkareillekin tuttu pakka, Rider Waite. Nostan Sauvojen korteista kolme korttia, valitse intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti. Ota itsellesi avoin mieli mukaan ja lue alta, mitä kortti sinulle viestittää. Loppuun nostan vielä kaikille yhteisen kortin Rebecca Campbelin Kulje Valosi kanssa -pakasta. Tämän suomenkielisen pakan sain PR -lahjana Viisas Elämä verkkokaupasta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. sauvojen yhdeksikkö

Elämä on puhdasta energiaa ja saamme sen täyteen käyttöömme kun emme estele sitä energiaa mikä on luoksemme tulossa. Jotta voimme vastaanottaa uutta tulienergiaa tulee ensin miettiä mistä ajatuksesta tai tottumuksesta tulisi päästää irti, jotta tämä energia pääsee tulemaan luoksemme. Hyvä esimerkki on luottamus elämää ja vaurautta kohtaan. Kun jätämme vanhat uskomukset ja tottumukset, mitä sinulle on ehkä lapsuudessa opetettu ja näytetty, taaksemme ja alamme ajattelemaan sitä mikä meille itsellemme on parasta niin silloin energia pääsee vapautumaan. Vanhat uskomukset vauraudesta, rahasta tai rakkaudesta saa nyt jäädä ja luota siihen, että intuitiosi ja korkeampi voima johdattaa sinut oikeaan suuntaan. Antaudu tälle ihanalle tulienergialle! Kun se energia pääsee luoksesi anna sen virrata kehossasi ja koko olemuksessasi vapaasti, sillä näin voit viedä energiaa johonkin uuteen toimintaan. Anna itsellesi lupa olla vapaa.

2. sauvojen seiska

Ulkopuolisten neuvojen ja valmiiden ratkaisujen sijaan mieti mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita ja mikä muutos luo sinulle tasapainoa. On rohkeutta pysyä ja pitää omat valinnat ja ratkaisut. Tottakai aina voi kuunnella toisten neuvoja ja mielipiteitä mutta muista, että lopullinen päätös on sinun. Ei kenenkään muun. Tämä kortti kun nousi niin tämä pyytää luottamaan itseensä ja ottaa sen tuomat haasteet rohkeasti vastaan. Sinussa on oikea voima olemassa jo viedä asiat eteenpäin loppuun saakka, et tarvitse siihen muutokseen muiden mielipiteitä tai lupaa. Toimi aktiivisesti oman totuutesi mukaan, jotta tilanteesi ratkeaa. Muutoin ajatuksesi ja olemuksesi voi olla hermostunutta ja epävarmaa, koska sisäinen minäsi ja ulkoinen minäsi taistelee keskenään.

3. sauvojen kasi

Sauvojen kasi kehottaa kokeilemaan jotain uutta, jotain jännittävää. Olet ehkä ollut samassa pyörteessä nyt pitkän ajan ja mieli saattaa alkaa turhautumaan. Kokeile siis vaikka jotain uutta harrastusta tai lähde johonkin paikkaan missä olet halunnut käydä. Tee jotain sellaista mikä saa aistisi kokemaan uusia hajuja ja makuja tai kokemaan uusia nähtävyyksiä. Sauvojen kasi pyytää myös rehellisyyttä ja kommunikointia. Vaikeista asioista tai ongelmista voi olla vaikea puhua, mutta ilman kommunikointia niitä ei saa käsiteltyä loppuun. Kommunikointi ei kuitenkaan tarkoita toisen satuttamista tai loukkaamista ja tätä kortti varoittaakin tekemästä. Voi olla rehellinen, mutta samalla kuitenkin hienovarainen ajatellen toisen tunteita. Rehellisyys tai uudet kokemukset vahvistaa muutosta ja löytämään tasapainoa omaan itseen, arkeen ja sitä kautta voittamaan vaikeatkin esteet.

yhteinen viesti kulje valosi kanssa -pakasta – vastaa kutsuun

Vastaa itsellesi rehellisesti siihen, mihin suuntaan sielusi sinua kutsuu. Missä haluaisit olla ja missä haluaisit kehittyä. Jos noudatat ohjeita, mitä sielusi sinulle antaa elämästä voi tulla ilmiömäistä. Sellaista, mitä et suurimmissa toiveissasikaan olisi voinut uskoa. Sielun kutsu on koko elämän mittainen matka mitä itsellesi teet eikä sitä tarvitse odottaa, milloin se tapahtuu vaan sen voi aloittaa heti. Sielun kutsuun vastaaminen vaatii rohkeutta ja luottamista, sillä sitä ei voi etukäteen suunnitella ja nyt onkin oikea hetki ja aika lähteä elämään sillä tavalla miten sielusi sinua ohjaa.

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja palvelunumeroni kautta 0700-94002 (2,38€/min.), jossa olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23.

Minulta voi varata ajan myös 30 minuutin tulkintaan (40€), 15 minuutin tulkintaan (25€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiin (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

3 kommenttia

  1. Piia-Riikka kirjoitti:

    Hei ihana Mirva Emilia ❤️ jännä juttu muistan sinun nimesi mielessäni aina Emiliaksi 🤗 sitten minun täytyy käydä varmistamassa mikä sinun nimesi oli 😆 ihan hassua jotenkin tuo Emilia nimi vain sointuu niin kauniisti ja sillä on paikka sydämmessäni. Kutsutaanko sinua Emiliaksi tai haittaako jos kutsun sinua toisella nimelläsl?
    Kortit 1 sauvojen ysi ja yhteinen viesti mihin sielusi sinua kutsuu sykähdytti ja osui kyllä ainakin minulle jälleen niin hienosti, kun luin pikaisesti muiden korttien viestit eivät ne olleet viestejä mulle. Kyllä kortit vain tietää on se vain niin jännä juttu sitä aina valitsee juuri oikeat viestit ja sieltä nousee ne oikeat viesti.
    ”Kulje valosi kanssa” – kortit on aivan ihanat, tilasin ne nettikaupasta ihan hetki sitten itselleni ja tutustun vielä pakkaan mutta valo kortit on nousseet nyt vahvasti joka kerta kun nostan itselleni kortteja ja ko.pakasta kortti jonka ohjeviesti on sivulla 100 nuo numerot myös kertoo paljon ❤️❤️❤️ Osaatko sanoa mitä se merkitsee?

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Moikka ❤ Pelkällä toisella nimelläni ei olla kutsuttu mutta tokikaan ei haittaa vaikka kutsut sillä 😊 Kortit ja oma sydän tietää ihanasti mikä kortti tulee valita ja jos usein tulee sama kortti niin silloin sitä kannattaa tarkastella tarkemmin ja monelta eri kantilta. Kortilla on silloin selvästi syvällisempi viesti sinulle 🥰 Numero yksi (1+0+0=1) tarkoittaa enkelinumeroissa yhteyttä korkeampaan minään ja tietoisuuteen. Kun tämä sama Kulje Valosi kanssa -kortti nousee niin luota manifestoinnin voimaan ja siihen, että sinusta pidetään huolta. Älä kanna turhaa huolta olkapäilläsi vaan keskity siihen mitä haluat luoda itsellesi ja muille oppiesi avulla 😊❤

  2. Piia-Riikka kirjoitti:

    Kaunis kiitos nopeasta vastauksestasi 🙏🏻❤️🙏🏻 Täytyy kuulostella ja tunnustella mitä viestejä niistä minulle nousee, täytyy vain uskaltaa luottaa omiin tuntemuksiin ja esiin nouseviin mielikuviin ❤️🕊️🙏🏻
    Ihanaa viikonloppua sinulle Mirva Emilia 🍀🥰❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *