Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rauha – muutama askel taaksepäin

Viikon tarotkortiksi nousi Rauha, mikä pyytää luopumaan asioista, jotka vievät aikaa ja energiaa niistä asioista, jotka taas tuovat elämään juuri niitä asioita mitä elämältä toivot. Avaa silmäsi uudelleen vanhoille, kantaville asioille ja suo itsellesi mielenrauhaa. Luovuttaminen ja luopuminen voi olla juuri se tärkein asia minkä voi itselle tehdä, sillä liiallinen haaliminen voi tuottaa vain päinvastaista tulosta. Tällä tarkoitan sitä, että ei pidä lähteä suuruudenhulluksi vaan keskittyä asiaan mikä on jo luonut sitä elämää millaista haluat elää. Ei pidä ummistaa silmiä vahvoilta perustuksilta vaan kääntää katse uudestaan niihin. Ottamalla muutama askel taaksepäin ja antamalla arvoa asioille, jotka oikeasti ovat meidän kannattelun juuret, voivat kantaa suurempaa hedelmää kuin ne siemenet ympärillä.

Kun käännämme katseemme juuriimme voimme olla varmoja siitä, että ne kantavat. Ovathan ne kantaneet tähänkin saakka, ne ovat vaan voineet piiloutua sinne kaiken muun alle mihin keskittyminen on mennyt. Kun teemme päätöksiä luopumisesta, tärkeää on, että sydän on siinä mukana. Tällöin voimme olla varmoja omasta päätöksestä ja tuntea sen kauniin sopusoinnun mielessä ja kehossa mitä luopuminen tuottaa. Tämä kaunis ja lämpöinen tunne valtaa mielen, kehon ja sielun syvimmätkin pyörteet ja antavat vapauden. Vapauden energiasyöpöistä, jotka ovat ”varastaneet” energiaamme.

Mieti mitkä asiat, ihmiset tai kokemukset antavat sinulle rauhaa ja onnellisuutta. Panosta niihin ja näe näiden merkitys elämässäsi. Vähemmän on enemmän silloin kun sen merkityksen hoksaa. Asioiden karsiminen elämästä voi ja tekeekin elämästä paljon kevyempää ja onnellisempaa kuin se, että hukumme tavaraan tai tekemiseen. Luo tähän hetkeen mielikuva, jossa olet paikassa, jossa tunnet täyttä vapautta. Katsele ympärillesi, mitä näet? Nämä asiat tuovat elämääsi rauhaa, vaali näitä äläkä hukuta itseäsi turhiin hömpötyksiin. Elämme onnellisimmin silloin, kun koemme itselle rauhaisia asioita. Jollekin se voi olla kaupungin syke ja jollekin maaseutu tai näiden yhdistelmä. Oikeaa eikä väärää tapaa ei ole, oikea tapa on se mikä tuntuu sinusta hyvältä. Vuosi lähenee loppua ja viimeistään uusi vuosi on hyvä aloittaa asioilla ja tunteilla, jotka tuovat täyttymystä.

Ihanaa uutta viikkoa! Muista, että luopuminen ei ole luovuttamista vaan itselleen antautumista 🩷

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas (tyhjennysmyynti 31.12.23 asti: koodilla BLACKF saat kaikista tuotteista -25% alennuksen)

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *