Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kuu – Kohtaa pelkosi ja lähde uusille seikkailuille

Viikon tarotkortiksi nousi Kuu, joka pyytää kohtaamaan rohkeasti omat pelot ja lähtemään sitä kautta kohti uusia seikkailuja. Pelot ja epävarmuudet toimivat meillä loistavina jarruina, jos annamme niille sen sijan. Ennemmin kuitenkin voisi ajatella niin, että pelot toimisivat polttoaineena kohti jotain uutta, ennennäkemätöntä iloa.

Pelkoihin silmiin katsominen voi tuoda jos jonkinmoista tunnetta pintaan, mutta muista, se puhdistaa sisintäsi kun annat näiden tunteiden tulla ulos. Tunnelukkojen ja tunnemöykkyjen on päästävä tavalla tai toisella ulos, jotta eteenpäin meneminen on mahdollista. Oma pelko voi olla mitä vaan, kuten ottaa jokin asia puheeksi, olla sosiaalisissa tilanteissa, jotkut paikat kuten ahtaat tai korkeat tai pelko jostain eläimestä. Uhkarohkea ei pidä missään nimessä olla, mutta jonkinlainen pelon kohtaaminen tuo varmuutta. Kun kohtaamme pelon askel kerrallaan huomaamme nousevamme pelon yläpuolelle ja sitä kautta pelko ei enään hallitse itseään vaan toisinpäin. Kun me itse hallitsemme pelkojamme osaamme käsitellä niitä ja tilanteen vaatiessa myös rauhoitella omaa itseämme.

Kuun kortissa aurinko odottaa pääsyä kuun tilalle. Kuun energia, mikä tässä kortissa kuvaa pelkoa ovat voimakkaassa tilassa ja tämä energia tulisikin nyt siirtää kevyemmäksi aurinkoenergiaksi. Kuten täydenkuun aikoihinkin alitajuiset asiat alkavat tupsahdella tietoisuuteen ja ainoastaan me itse teemme itsellemme tunteiden vankilaa jos emme uskalla vastaanottaa niitä tunteita joita meissä asuu. Ne asiat, jotka tulevat alitajunnastamme ovat osa meitä ja siksi ne olisi hyvä vastaanottaa tietoisuuteen, jotta voimme elää mahdollisimman kevyttä ja huoletonta elämää. Tottakai arjessa tulee uusia asioita, jotka voivat hieman häiritä tätä kevyttä energiaa, mutta silloin kun luotamme elämään ja maailmankaikkeuteen niin silloin nämä arjen haasteet eivät ole esteitä vaan mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Tiedän, että pelkoihin tarttuminen voi olla todella vaikeaa ja siinä tulee mietittyä kaikki pahimmat skenaariot. Mutta tiedän myös sen hyvän olon ja rauhan tunteen, kun ne pääsee purkamaan ja kohtaamaan. Tämän tunnetilan saavuttaminen on tämän viikon tarotin viesti ja jopa tavoite. Tavoite siihen, että mahdollisimman moni päästäisi hetkeksi peloistaan irti, kohtaisi ne ja lähtisi kohti uusia seikkailuja. Tiedän, olet valmis siihen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *