Hae
Mirva Emilia

Rakastatko läheisiäsi ehdoitta?

Ystävänpäivä lähestyy hurjaa vauhtia. Enään viisi yötä ja saamme juhlia tätä päivää parhaan ystävän, puolison tai ihanan ystäväporukan kanssa. Mulle ystävänpäivä on aina ihanaa vaaleanpunaista hattaraa ja ostankin silloin aina vaaleanpunaisia kukkia kotiin, pienen muistamisen puolisolle ja haluan viettää sen illan hänen kanssa. Meidän ystäväporukkaan kuuluu viisi ihanaa naista ja me kaikki asutaan eri paikkakunnilla, joten tänä(kin) vuonna yhteiset lounastreffit taitavat jäädä mutta onneksi on whatsapp minkä kautta kirjoitellaan paljon <3

Viikon tarotkortti – maljojen ritari

Tulevan viikon tarotkortiksi nousi maljojen ritari, mikä muistuttaa lähimmäisten rakkaudesta sekä siitä, että annetaan rakkautta ehdoitta odottamatta vastalahjoja tai -palveluksia. Sitähän ystävyyssuhteet ja parisuhteet on. Autetaan toinen toisiamme silloin kun sitä tarvitaan ja ollaan tukena toisillemme. Kortti kysyykin Sinulta, että tapaatko tarpeeksi usein rakkaimpiasi tai samanhenkisiä ihmisiä kuin sinä olet? Mun on myönnettävä, että me nähdään ystäväporukan kanssa ihan liian harvoin ja se harmittaa mua välillä paljon. Sillä eihän viestittely todellakaan ole sama asia kuin se, että näemme saman pöydän ääressä, jutellaan ja nauretaan. Ja tähän täytyykin tehdä muutos!

Toinen kysymys on, osaatko valita seurasi oikein? Onko ympärilläsi ihmisiä mistä saat hyvää energiaa, tsemppausta ja tukea? Oman seuran valitseminen on todella tärkeää! En tiedä kuinka saisin tekstin avulla sen tuotua esille niin, että saisin teidät kaikki sen oivaltamaan. Seura, missä liikut täytyy olla positiivinen ja sellainen että tunnet kuuluvasi siihen. Kun olette yhdessä huomaat, että juuri sinua kuunnellaan ja arvostetaan sellaisena kuin olet. Sinun ei tarvitse olla mikään tai kukaan muu. Se on tärkeää!

Muistuttelen teitä vielä mun ystävänpäiväarvonnasta mikä on mun instassa. Arvon siellä Sinulle JA ystävällesi tarottulkinnan mikä tehdään puhelimitse. Tarottulkinta ei ole ennustamista vaan korttien avulla autan sinua löytämään sun omia vahvuuksia ja oivalluksia omaan elämään. Joskus korteista voi nähdä vähän mitä tuleman pitää mutta niiden asioiden eteen täytyy silti tehdä töitä. Oivaltaminen ja oman elämän pohtiminen on tärkeää ja siihen tarotkorteista on paljon apua, sillä ne voivat tuoda täysin uusia näkökulmia asioihin mitä ajattelet. Tarotkortit tukee ja antaa vastauksia mitä oma sisin on sinulle sanomassa <3

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.