Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Turhautuminen – vapaudu mielen kahleista

Viikon tarotkortiksi nousi Turhautuminen, mikä pyytää meitä vapautumaan oman mielen kahleista. Omassa mielessämme osataan rajoittaa itseämme liikaa ja ajatella vastoinkäymiset kymmenkertaisiksi vaikka todellisuudessa turhautumiselle ja ahdistukselle ei välttämättä edes löydy todellisia syitä. Turhautuminen tulee eteen voimakkaana varsinkin silloin, kun asiat eivät etene omien suunnitelmien mukaan.

Turhautuminen on osa prosessia

Turhautuminen vie todella paljon omaa energiaa alaspäin ja itselläni ainakin auttaa siinä tilanteessa se, että pyrkii jättämään asian hetkeksi aikaa taakse. Keskittää ajatukset tähän hetkeen ja rauhoittaa kunnolla omat ajatukset. Sen jälkeen alkaa prosessissa hyväksyminen. Huomaat kuinka ajatukset selkiintyvät ja erotat mitkä tunteet tuntuvat hyvältä ja mitkä huonolta. Silloin alkaa luottamaan näiden tuntemuksien avulla omaan arvostelukykyyn. Asioiden hyväksyminen sellaisenaan kuin ne on auttavat näkemään uudella tavalla myös omat mahdollisuudet. Ja asioiden hyväksyminen tulisi aloittaa omasta itsestä. Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet ja löydä uusia tapoja ilmaista ja toteuttaa itseäsi turhautumisen sijaan. Jos jokin suunnitelma ei mene sillä tavalla kuin on suunnitellut, niin silloin sen ei kuulukaan mennä niin vaan jollain toisella tapaa. Jotta sen toisen tavan huomaa niin on ensin hyväksyttävä tämä hetki. Ainoa este on oma mieli ja sen tuomat kepposet.

Tilanteiden hyväksymisellä en kuitenkaan tarkoita sitä, että hyväksyisi itsensä kaltoinkohtelun. Asian voi hyväksyä ja tiedostaa, ettei enään koskaan anna itseään kohdella näin. Silloin ei kanna vihaa tai kaunaa toisia kohtaan vaan osaa suhtautua neutraalisti heihin. Tämä on osa erottelun taitoa, missä erottaa hyvän pahasta. Mikä on juuri sinulle hyväksi ja mikä taas pahaksi. Nämä on tärkeää erottaa, sillä niiden avulla tiedät omat rajasi ja miten niissä pysyä. Vuosia sitten jouduin laittamaan todella rajut rajat erääseen tilanteeseen ja näissä rajoissa pysyminen on auttanut mua pysymään vahvempana ja tietoisempana siitä, mikä on juuri minulle hyväksi. Miksi laittaisin itseäni tilanteeseen, jossa koen epävarmuutta, pelkoa ja ahdistusta? Tänäkin päivänä pidän tämän rajan. Se ei ole itsekkyyttä vaan se on terveellä tapaa itserakkautta. Rakastan itseäni niin paljon, etten anna ylittää tätä rajaa. Tämä on vaatinut hyväksymistä itseltäni ja muilta, mutta näitä rajoja on kunnioitettu. Tämä on lähinmäisiltä rakkauden osoitus minuun päin, mistä olen äärimmäisen kiitollinen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2.38€/min)

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *