Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tunti siinä taas vierähti lumikolan kanssa ulkona. Onneksi ei tällä kertaa satanut kuin kymmenisen senttiä lunta, nimittäin se ei mitään kevyttä pakkaslunta ollut vaan märkää ja painavaa. Mutta oon aina tykännyt tehdä lumitöitä, aamuisin se virkistää ja laittaa päivän hyvin käyntiin. Lumi tuo ulos puhtautta ja raikkautta ja kyllä se mieltäkin virkistää kun ei ole niin pimeää ja harmaata 😊 Tämän hetkinen energiakin on paljon virkeämpi mitä muuten alku viikko oli. Toisaalta lauantain pikkujoulut saattoivat tehdä oman väsymyksen alkuviikkoon, mutta huomaan myös, että kun täysikuu alkaa lähestymään niin en oikein meinaa saada tarttumapintaa mistään. Haahuilen ja ajatukset pyörii kyllä asioissa mitä pitäisi tehdä mutta aloittaminen on vaikeaa. Tämä ilmiö on ollut mulla jo pidemmän aikaa ja aina näihin samoihin aikoihin – noin viikkoa ennen täysikuuta. Ja unet lisääntyy. Sitten kun on täydenkuun aika niin olen paljon rauhallisempi ja tehokkaampi. Ehkäpä sitä ei joka päivä tarvitse olla niin tehokas ja tekee välillä vain niitä asioita, jotka ovat siinä hetkessä oikeasti tärkeitä 😊

Kuten nyt tämä tarot-torstai ❤️ Anna itseesi valua kaunista ja sädehtivää energiaa ja valitse tällä energialla itsellesi kortti alla olevasta kuvasta. Pääset lukemaan heti korttikuvan alta, mitä sinulle viestitetään.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Kuolema

Loppujenlopuksi ainoastaan me itse voimme tehdä pisteen asioille, ihan mille vain. Käsien ilmaan nostaminen ei ole luovuttamista vaan se voi olla erityisen hyvä päätös kun sulkee sellaisen oven, mikä on jo puoliksi kiinni. Kun teemme lopullisen päätöksen irtipäästöstä tunnemme miten hyvä ja kevyt olo siitä tulee. Kuoleman kortti tietää myös sitä, että vanhat tavat saavat jäädä nyt taakse. Ei ole tarvetta mennä enään vanhaan tyyliin vaan voimme sammuttaa lopullisesti sen tulen ja alkaa rakentamaan jotain uutta. Mikään ei ole pysyvää ja kaikki loppuu aikanaan. Se, miten lujasti pidämme, ehkä joskus jopa liiankin väkisin kiinni asioista on meistä itsestä kiinni. Luopuminen voi alkuun tuottaa tuskaa, mutta loppujen lopuksi sillä on oma tarkoitus. Ja tämä tarkoitus näytetään heti kun olemme siihen valmiita.

2. Maljojen kuningatar

Käytä omaa intuitiotasi ja ihmistuntemustasi, aistejasi. Katsele ympärillesi keitä siinä on, mitä he sinusta haluavat ja luota omaan aistiisi. Kaikki eivät valitettavasti halua meidän parastamme vaikka he sellaisen kuvan antaisikin. Siksi on tärkeää luottaa omaan vaistoon jo heti ensisilmäyksellä. Nyt pyydetään kärsivällisyyttä ja rauhassa tutustumista ennenkuin avaa sydämensä täysin. Tällä tavoin suojelet itseäsi ja osoitat itsellesi arvostusta. Omaa vaistoa vastaan ei pitäisi taistella. Jos taistelemme sitä vastaan saatamme joutua käymään vähän rankemman koulun. Kun kuuntelemme intuitiotamme ja vaistojamme vältymme monesti turhalta draamalta.

3. Lanttien vitonen

Millä tavoin annat itseäsi kohdella? Annatko toisten sanella kuinka sinun tulee toimia vaikka se tuntuisikin pahalta ja tiedostat, että näin sinua ei todellakaan kuulu kohdella? Lähde etsimään itsestäsi oma voima, lähde rohkeasti tekemään asioita mitkäntuntuu sinusta hyvältä – muiden kommenteista ja sanomisista välittämättä. Kenenkään meistä ei pidä alistua ja tehdä tavalla, joita muut haluavat meidän tekevän vaan voimme itse rakentaa elämästämme sellaisen missä on hyvä ja turvallinen olla. Joissain tilanteissa se voi vaatia enemmän rohkeutta, mutta sinussa on sitä. Sinussa on niin paljon rohkeutta olla ja tehdä mitä ikinä haluat. Jos ympärilläsi olevat energiat eivät näe sinussa sitä potentiaalisuutta ja kauneutta mitä sinussa on ja tue sinua tekemään sinun juttuasi, niin ovatko he oikeita ihmisiä sinulle? Älä heitä itseäsi hukkaan kenenkään muun takia ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppaan Kristallinkirkas (verkkokaupan ovet sulkeutuvat 31.12.23 ja siihen saakka koodilla BLACKF saat KAIKESTA -20% alennuksen.)

Henkisen hyvinvoinnin yhteisö

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *