Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Mielihyvä – menneiden muisteleminen sisäisen lapsesi kautta

Viikon tarotkortiksi nousi Mielihyvä joka pyytää hakeutumaan paikkoihin, joissa olet tuntenut syvää onnellisuutta, rauhaa ja tyytyväisyyttä lapsuudessasi ja menneisyydessäsi. Tunnustele ajatuksissasi niitä hyviä hetkiä, joita menneisyydessäsi koit ja muistele niitä lämmöllä.

Liian usein kiinnitämme menneisyydessämme huomiota huonoihin ja negatiivisiin asioihin ja kadotamme sen tunteen mikä joskus on saanut sydämen sykkimään. Negatiiviset asiat nostattavat helpommin päätään, koska pelko ja epävarmuus ovat voimakkaita ja jopa päällekäyviä tunteita ja reaktioita. Valitettavan usein ne peittoavatkin ne hyvänolon tunteet mitä menneisyydessämme olemme saaneet kokea. Mielihyvä -kortin myötä meitä pyydetäänkin nimenomaan keskittämään ajatukset niihin hulluihin päähän pistoihin, mitä nuoruudessa saimme (ja toteutimme) sekä näkemään hyvät asiat menneisyyden ihmissuhteista vihan ja katkeruuden sijaan. Viha ja rakkaus kulkee käsikädessä – jos olemme joskus rakastaneet jotain ihmistä ei viha ja negatiiviset ajatukset saisi pyyhkiä sitä tunnetta kokonaan pois. Johonkinhan toiseen ihmiseen rakastui, loppujen lopuksi tiet vaan eivät enään kohdanneet. Katkeruus tässä hetkessä ei enään auta, ennemmin asioiden hyväksyminen voisi antaa itselleen viimeisen irtipäästämisen ja rauhan.

Tämän viikon tarotkortin energia voi nostattaa tarvetta ja halua päästä lapsuuden maisemiin sekä niihin tunnelmiin. Tee ainakin pieni mielikuva matka lapsuuden hauskoihin ja ihaniin hetkiin ja anna sitä kautta sisäisen lapsen herätä sinussa uudestaan. Sisäinen lapsi auttaa herättämään sielua sekä antamaan entistä enemmän ymmärrystä omaa itseään kohtaan sekä tämän hetkiseen ajatus- ja tottumismalliin. Lapsuus ja sen kokemat asiat ovat syvällä itsessämme ja niin traumat kuin myös iloiset asiat sekä siellä opetetut ja totutut tavat olisi hyvä purkaa. Näin oppii tuntemaan itseään kokonaisena aina paremmin ja paremmin.

Oma sisäinen lapsi kaipaa yhtälailla hoivaa ja huolenpitoa kuin muutkin lapset. Anna itsellesi lupa iloita ja tehdä asioita ihan vain siksi, että se on hauskaa. Aina ei tarvitse suoriutua tai saada jotain aikaan vaan pelkkä ilottelu riittää. Ilottelu vapauttaa ja herättää uinuvan lapsen taas takaisin iloon ja onnellisuuteen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *