Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai rehellisen valkoisen energiassa

Pakkanen paukkuu ja talvi on ollut pian viikon verran kovimmillaan. Ulos ei viitsi kovin pitkäksi aikaa nenäänsä laittaa, mutta tämä aika, nämä pakkaset ja puhdas lumi ovat todella puhdistavia. Kirkkaudellaan, puhtaudellaan ja kirpsakkuudellaan ulkoilman energia puhdistaa niin pöpöt kuin myös energiakenttäämme. Kirkas lumi rauhoittaa ja puhdistaa energiakentästämme haittaenergiat ja kirkastaa sen. Valkoinen on talven väri ja se on myös puhtauden väri, mikä edustaa uusia alkuja, mahdollisuuksia, rehellisyyttä ja rauhaa. Valkoinen on oikea tyyneyden väri mikä edesauttaa luomaan sisäistä rauhaa haasteiden ja kiireiden keskelle. Silloin kun valkoinen ei heijasta ulkoa niin sitten voi ottaa valkoisen energiakiven käyttöön auttamaan näkemään omat mahdollisuudet ja löytämään sisäistä rauhaa haasteiden ja kiireen keskellä. Valkoisia kiviä ovat mm. kvartsi, seleniitti ja howliitti.

Aloitetaan tällä puhtaan valkoisen energialla tarot-torstain viestit. Valitse taas alla olevasta kuvasta sinua resonoivin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle tähän hetkeen viestittää ❤️ Ota viestin lukemiselle oma aika, ethän kiirehdi. Jokaiselle kortille laitoin suomessa kaivetun energikiven auttamaan valintaasi.

Vasen kortti on numero 1 (raaka kvartsi)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (rumpuhiottu kvartsi)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (ruusukvartsi)

1. Lanttien kymppi

Ympäristösi täytyy rikkauksilla, annathan niille arvoa ja aikaasi. Rikkaudet voivat henkimaailman puolelta tulleet viestit ja tuet sekä täällä maan päällä olevat asiat. Nauti niistä sellaisenaan ja kiinnitä niihin huomiosi sen sijaan, että keskityt huonosti oleviin asioihin. Kun katsomme elämäämme rikkauksien puolelta, huomaamme ettemme tarvitse mitään enempää tai vähempää. Kaikki on tässä hetkessä juuri nyt hyvin. Laita silmäsi kiinni, ota pienet päiväunet ja nauti kodin lämmöstä. Keskittymällä vain hetkeen voi nähdä elämän kauneuden ja sen luomat mahdollisuudet. Jos elämme tulevaisuudessa tai menneessä menetämme tämän tärkeän ja arvokkaan hetken.

2. Torni

On uusien lukujen aika elämässä ja nyt voikin pyyhkäistä vanhat asiat edestä pois rakentaa uutta tilalle. Tämä voi luoda alkuun tyhjyyden tunnetta, jos ei selkeää ajatusta tästä hetkestä tai tulevasta ole mutta se ei haittaa mitään. Ensin tarvitsemme tämän tyhjennyksen, jotta silmämme avautuvat uusille puitteille. Tornin kortti on erittäin vahva ja voimakas kortti, mikä pyytää raivaamaan tieltä ne asiat pois, mitkä eivät palvele sinua enään ja tehdä elämään suursiivousta. On muutoksen aika.

3. Miekkojen kolmonen

Silloin kun elämässä tulee menetyksiä ja surua, tuntuu ettei sitä palaudu enään entiselleen. Kysymys kuuluukin, tarvitseeko palautua? Tarvitseeko aukkoa yrittää täyttää vai kasvattaisiko ennemmin uutta elämää aukon ympärille. Surun keskellä suurena apuna toimii hyvät muistot, mitkä jää ikuisesti talteen ja nämä muistot täyttävät aukkoa. Minkään muun ei tarvitse sitä täyttää jos emme itse sitä halua. Anna elämän rakentua rauhassa aukon ympärille, sillä ainoastaan ajan kanssa selviämme pahimmasta tuskasta ja surusta, jonka jälkeen alkaa uudelleen eheytyminen ja voimaantuminen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *