Hae
Mirva Emilia

Torstain tarot antaa viisaita sanoja henkiseen kasvuun

Välillä tarvitsemme viisaita sanoja ulkopuolelta, jotta ymmärrämme katsoa maailmaa ja ajatuksiamme toisella tavalla ja avarakatseisemmin. Helppoa on jäädä omiin ajatuksiin ja käytösmalleihin kiinni, mutta on hyvä muistaa että paikoilleen jääminen ei välttämättä vie enään eteenpäin. Henkiseen kasvuun kuuluu nousut ja laskut ja nämä kaikki kasvattavat meitä. Opimme itsestämme uusia asioita ja joihinkin ajatuksiin ja asioihin emme halua enään edes palata, kun olemme uusineet itseämme.

Tähän hyvä esimerkki on minun oma henkinen kasvu. Kun sairastuin krooniseen suolistosairauteen (IBD) niin silloin kasvuni alkoi. Sairauden myötä elämä romahti, mutta se opetti sen etten enään ole muiden käytettävissä koko ajan vaan keskityn enemmän itseeni ja omaan hyvinvointiin. Tämän opetuksen ja kasvun myötä olen huomannut kuinka se on vaikuttanut positiivisesti mm. parisuhteeseeni, arkeeni ja omaan mieleeni. Tämän kasvun myötä haluan auttaa tarotkorteillani myös sinua, ja tämä torstain tarot on yksi tärkeimmistä avuista mitä haluan juuri sinulle antaa ❤️

Rauhoita taas mielesi ja sulje silmäsi. Hengitä rauhassa ja kun avaat silmäsi, valitse kuvan kolmesta kortista Sinua puhuttelevin kortti. Lue alta mitä juuri tämä kortti haluaa Sinulle viestittää ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Maljojen prinssi

Anna tunteillesi, ajatuksillesi ja kehollesi tilaa ja etsi itsellesi rauhaa ja seesteisyyttä. Kehon arvostaminen ja henkinen kasvu ovat yhtä tärkeitä omassa henkisessä kehityksessä ja tarvitsetkin nyt itsellesi ja ajatuksillesi aikaa. Antaudu elämän vietäväksi äläkä kahlitse itseäsi mihinkään. Tunne tämän kautta vapaus kehossasi ja mielessäsi ja uudista omia ajatus- ja käytösmallejasi, sillä ne saattavat johtaa sinua aivan uudenlaisiin kokemuksiin. Jotta nämä kokemukset pääsevät luoksesi niin muista pitää itsessäsi tasapaino ja rauha. Kortti kuvaakin tietoisuutta omasta itsestä ja omien tarpeiden tunnistamista oman sisäisen äänen kuuntelemisen avulla ?

2. Irstaus

Muistuta itseäsi omista taidoistasi ja kyvyistäsi vähättelemättä itseäsi. Mitä ihania taitoja sinulla on ja missä haluat onnistua. Vähättely itseä kohtaan muuttuu väsymyksesi ja kyllästyneisyyteen ja nyt onkin aika kääntää katse taas niihin omiin hyviin puoliin ja asioihin jotka vievät sinua eteenpäin. Elä unelmillesi ja tee töitä unelmiesi eteen. Ole päättäväinen, keskittynyt ja pidä positiivinen energiasi ylläsi. Tsemppaa itseäsi eteenpäin ja pidä lähelläsi ihmisiä, jotka uskovat sinuun. Minä tulen uskomaan sinuun, usko sinäkin itseesi ?

3. Tappio

Jos annat pelolle vähänkin periksi se saa sinusta otteen. Sinusta löytyy valtavan paljon voimaa ja energiaa vaikka tuntisitkin olosi heikoksi. Kielteisyys heijastuu myös ulkopuolelle ja alkaa pikkuhiljaa toteuttamaan itseään. Näe ongelmissa kasvun mahdollisuudet ja mene tätä kasvua kohti. Ole kiitollinen tästä pelosta, mikä on mielesi vallannut sillä se on avannut silmäsi ja antanut mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä uudella tavalla. Tulet huomaamaan tai jo ehkä huomaat, että vanhat ajatukset ja teot eivät enään palvele Sinua ja siksi sinun oli koettava ja käytävä läpi tämä pelko. Tämän pelon avulla tulet pääsemään eteenpäin voimakkaampana ja energisempänä kuin pitkään aikaan ?

Tavoitat minut myös päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (hinta 2,38€/min.). 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) laittamalla viestiä numeroon 040 7270106. Maksu suoritetaan etukäteen ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.