Hae
Mirva Emilia

Heiluri antaa Kyllä ja Ei vastauksia

Heiluri auttaa sinua kuulemaan, tunnistamaan ja vahvistamaan intuitiosi äänen. Heiluri on väline, millä saa kyllä ja ei vastauksia, mutta ennen käyttöönottoa heiluri täytyy puhdistaa muista energioista pois ja energisoida se omaan käyttöön. Hankin oman helurini Kuukorennon verkkosivuilta ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. Tunnistan siinä omat energiani todella vahvasti. Heiluri on myös omaan silmääni todella sievä ja kaunis ja sen ketjussa olevat väripallot kuvaavat meidän seitsemää päächakraa.

Heilureita on monia erilaisia ja monia verkkokauppoja ja kivimyymälöitä mistä niitä löytyy. Kannattaakin omaa valitessa katsella niitä rauhassa ja ostaa sellainen, mikä vetää itseä puoleensa ja tuntuu omanlaiselta 🙂

Heilurin käyttöönotto

Ensimmäisenä kun avasin heilurin paketista, niin puhdistin se vieraista energioista pois. Puhdistamiseen on muutamia erilaisia tapoja ja niistä voikin itse valita itselleen parhaimman puhdistustavan. Itse puhdistin heilurini laittamalla sen kämmenieni väliin, suljin silmäni ja annoin omien positiivisten ja rakkaudellisten energioiden vallata heilurin. Tässä tuli todella vahvaa energiavirtausta ja käteni ja heiluri lämpenivätkin todella paljon.

Heilurin voi puhdistaa myös lämpöisen veden alla tai asettamalla sen auringonvaloon tai täydenkuun aikaan ikkunalaudalle. Puhdistus täytyy tehdä myös joka kerta jos heiluria käyttää joku muu kuin itse. Mää itse olen tarkka omista tarot- ja enkelikorteista sekä heilurista enkä halua antaa muiden käyttää niitä. Puhdistan heilurin myös aina käytön jälkeen pitämällä sitä hetken kämmenieni välissä ennenkuin lopetan käytön ja kiitän vastauksista. Puhdistusta voi tehdä myös silloin tällöin vaikkei heiluria olisikaan käyttänyt.

Mihin heiluria käytetään

Heilurin avulla saa Kyllä ja Ei vastauksia. Kysymys, minkä heilurille esittää täytyy siis olla sellainen, että vastaus on joko kyllä tai ei. Usein heilurissa on niin, että kyllä vastauksessa heiluri pyörii ympyrää ja ei vastauksessa se menee edestakaisin. Olen myös lukenut, että heilurille voi itse näyttää millainen on kyllä vastaus ja millainen ei. Tätä en ole itse kokeillut enkä käyttänyt vaan minulla heiluri joko pyörii tai menee edestakaisin, jolloin tiedän vastauksen.

Olen huomannut omassa käytössäni sen, että heiluri antaa hyviä vastauksia ja vahvistaa todella omaa intuitiotani. Olen kysynyt myös asioita mihin en vastausta edes tiedä ja jonkin ajan kuluessa se on osoittautunut oikeaksi. Alussa myös ”testasin” heiluria ja sen käyttöä niin, että tiesin vastauksen etukäteen. Tämän avulla heiluriin muodostui yhteys ja luottamus.

Kun käytän heiluria otan siihen oman rauhallisen ajan, suljen silmäni ja kysyn ääneen kysymyksen mihin haluan vastauksen. Pidän silmiäni kiinni siihen asti, kunnes heiluri näyttää vastauksen ja samalla kysyn kysymyksen kahteen kertaan rauhallisesti ja tyynesti. Heiluria ei kannata käyttää kiireessä ja mielentilan on hyvä olla puhdas ja rauhallinen. Itse olen huomannut, että näin heiluri toimii parhaiten. Kerran kokeilin sitä hieman kiireessä niin heiluri ei antanut mitään vastausta, joten oman mielentilan on hyvä olla rauhallinen heiluria käyttäessä 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

2 kommenttia

  1. joku typerys joka ei tiedä mistään mitään kirjoitti:

    entä voiko heilurin käyttöönoton ’perua?’ jos en enää tahdo olla yhteydessä henkeen, voinko lopettaa yhteyden? vai voiko esineen vaan heittää johonkin, vai tuleeko siitä seurauksia?

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Moikka! Tottakai voi ”perua”, eli jättää käyttämättä ja pyytää henkiä ottamaan askeleen taaksepäin. He antavat kyllä tilaa ja tulevat takaisin luokse kun pyydät 🙂 Kannattaa heiluri laittaa vaikka johonkin nättiin pussukkaan tai rasiaan ja antaa levätä siellä rauhassa. Sitten jos haluat ottaa sen uudestaan joskus käyttöön niin muista puhdistaa se ennen käyttöä hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *