Hae
Mirva Emilia

Tärkein rakkaus on itseäsi kohtaan

Halusin nostaa sinulle tarotpakastani kortin ja sieltä nousi rakkaus <3 Pidän tätä korttia niin omalle itselle kuin ihmissuhteille pakan parhaana korttina. Kortin värit on lempeät , seesteiset ja yhteensopivat. Rauha ja tasapaino välittyy kortista. Kortti tuo sinulle rakastavan viestin, rakasta itseäsi ja anna pyyteetöntä rakkautta niin itsellesi kuin lähimmäisillesi. Rakkaus ei ole koskaan itsestäänselvää ja se rakkaus mikä ympärilläsi on, on pyyteetöntä ja voimaannuttavaa. Rakkauden ei kuulu olla kuluttavaa ja uuvuttavaa.

Tärkein rakkaus on itseäsi kohtaan

Niinhän sitä sanotaan, että rakasta itseäsi niinkuin rakastat lähimmäisiäsi. Joskus se vaan on vaikeaa löytää ne hyvät puolet itsestä mutta silloin kannattaa ottaa hetki lepoa ja vaihtaa ajatukset ihan muualle. Älä ala soimaamaan itseäsi turhaan. Varsinkin näin naisena tunteet menee välillä laidasta laitaan ja tuntuu, ettei mikään onnistu tai että itsessä ei ole mitään hyvää. Se on elämää ja se on ihan normaalia. Tähän negatiivisuuteen ei kuitenkaan pidä jäädä kiinni vaan anna sen hetken mennä ohi, jonka jälkeen taas huomaat ne hyvät asiat itsessä.

Itsensä rakastaminen ja arvostaminen nostaa omia energiatasoja ihan uudelle tasolle ja antaa virtaa. Hyväksymällä itsesi olet itsevarmempi ja rakastavaisempi itseäsi kohtaan. Oon huomannut, että kun olen itse muuttanut asennettani itseäni kohtaan ja arvostan itseäni enemmän, omia ajatuksia ja mielipiteitä niin se rakkaus itseä kohtaan kasvaa huomaamattomasti. Itsensä rakastaminen ei ole sitä, että hoet itsellesi koko ajan että rakastan sinua vaan se on sitä, että tekee asioita mitkä tuntuu just susta hyvältä ja nautit elämästä. Ei ole itsekästä nauttia omista tekemisistä tai olla riippumaton kenestäkään. Se on elämästä nauttimista. Kun pääsee tähän niin silloin on helpompi myös rakastaa toisia.

Rakkaus toista kohtaan tulee itsestään eikä sitä tarvitse pakottaa. Se on luonnollista ja helppoa. Oli kyse sitten parisuhteesta tai ystävyyssuhteesta niin silloin kun itsellä on hyvä olla niin pystyt antamaan pyyteettömästi tukea ja rakkautta toiselle. Sen rakkauden voi toiset aistia ja nähdä, missä molemmilla osapuolilla on hyvä ja tasapainoinen olla.

Aloita rakastaminen itseäsi kohtaan ja anna itsellesi lupa tulla rakastetuksi. Kun olet valmis rakkauteen niin silloin rakkaus osaa tulla myös luoksesi ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.