Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: ylipappi – luotan elämään

Viikon tarotkortiksi nousi Ylipappi, joka muistuttaa siitä, että oman totuuden ja sisimpänsä tunteminen on arvokkainta elämässä. Ole itseäsi kohtaan rehellinen ja tunnista omat voimavarat, jotka kannattelevat niin elämän myrskyissä kuin myös tukevat onnellisuuttasi ja hyvää oloasi. Arjen lähtiessä taas pyörimään  kesän jälkeen on hyvä hiljentyä ja kuunnella omaa, syvää viisautta ja rehellisyyttä ja tuoda sitä omaan tietoisuuteen. Kukaan toinen ei voi kertoa kuka sinä olet ja mitä sinä haluat. Ainoastaan sinä itse voit tiedostaa sen.

ylipappi luo syvää ymmärrystä itseään kohtaan

Tunnen, kuinka syksyn alkaessa uudet energiat lähtevät virtaamaan ja nyt onkin otollinen aika ottaa arkeen taas mukaan hiljentyminen ja rauhoittuminen. Miettiä, mitä minä haluan ja mihin suuntaan haluan itseäni tänä syksynä viedä. Sisimpämme huutaa rauhoittumista ja uuden energian vastaanottamista, sillä jotain uutta halutaan meistä tuoda esiin. Se voi olla jokin pieni, kadoksissa ollut asia omassa itsessä, mikä tahtoo tulla nyt ulos sisimmästäsi tai se voi olla jonkin uuden alku. Ainoastaan sinä tiedät sen, siksi meitä pyydetäänkin keskittymään nyt tähän hetkeen ja omaan sisäiseen ääneen. Ole avoin ja rehellinen itsellesi ja kuuntele syvästi mitä sisimpäsi sinulle haluaa sanoa. Annetaan kaiken vanhan, negatiivisen ja itseä pidätelleet asiat jäädä taaksemme ja otetaan vastaan ylipapin tuoma muutoksen energia.

uskallan luottaa elämään

Epävarmoina aikoina usko siihen, että elämä kantaa usein horjuu ja siihen auttaa se, että antaa mielelle luvan rauhoittua. Epävarmuus ja pelot valtaavat äkkiä omat ajatuksemme ja lähdemme liiaksi niihin mukaan. Silloinkin olisi hyvä pyrkiä siihen, että uskaltaisi luottaa elämään ja siihen, että elämä kantaa vaikeuksienkin yli. Siihen tarvitsee vain uskoa. Ylipappi pyytää meitä tällä viikolla ottamaan aikaa omille ajatuksille meditaation kautta ja meditaation alussa voitkin tarvittaessa sanoa itsellesi, että ”luotan elämään ja siihen, että minusta  pidetään huolta. En anna epävarmuuden ja pelkojen hallita itseäni”. Ja tämän jälkeen vaivu ihanaan ja rauhalliseen olotilaan ja anna itseesi virrata puhdasta energiaa. Ota tällä viikolla meditaatiosta kaikki hyvä irti ja lähde kuulostelemaan omia ajatuksiasi ja syvimpiä viisauksiasi.

Halutessasi laajemman tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.