Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Vaikka lumipyryä onkin luvattu koko maahan niin silti ajatus on jo keväässä. Tein eilen kotona monen tunnin siivouksen, pidin ovea auki ja vitsit miten kauniisti linnut lauloi. Tulppaneita olen jo muutaman kimpun silloin tällöin ostanut ja nyt pöytää koristaa kauniit valkoiset ruusut, jotka sain ystävänpäivä lahjaksi mieheltäni (pienen muistutuksen jälkeen 😉). Kodissa on aina ihan erilainen tunnelma ja energia kun on saanut siivottua kunnolla ja jynssättyä pienetkin nurkat pölyistä pois. Itseasiassa jynssäsin lavuaarin hanan pienet välit sähköhammasharjalla ja se oli ihan super kätevä! Vanhalla harjaspäällä lähti hienosti lika pois 😊 Nyt kun on liat irrotettu niin energia on puhdasta ja kevyttä kirjoittaa teille tarot-torstain viesti ❤️

Mulla on ollut pitkään käytössä tarot-torstaissa samoja tarotpakkoja ja pientä fiilistä onkin siitä, josko ostaisin jonkun uuden pakan ja lähtisin tunnustelemaan sitä. Katsotaan, jos oikea pakka tulee eteen niin sitten. Tarotpakan täytyy tuntua aina itselle oikeaksi, jotta intuitio ja energia pääsee kosketuksiin pakan kanssa. Tänään pakaksi valikoitui the Moonchild Tarotit. Alta näet kuvan kolmesta kortista, valitse niistä intuitiivisesti sinua puhuttelevin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Sauvojen kasi

Laajentamalla reviiriä ja katselmusta ajatuksiin tulee uusia oivalluksia, jotka kehittävät meitä ihmisenä. Avarra katsettasi ja anna mielen myös välillä poukkoilla sinne ja tänne. Jos kulkee laput silmillä ei näe asioita, joita eteen tulee. Kun mieleesi tulee vähänkin jotain uutta niin älä heti hylkää sitä vaan mieti miksi tämä ajatus minulle tuli. Onko sillä jotain erityistä tähän hetkeen tai tulevaan? Onko se oppiläksyä menneestä? Tästä kortista nousee hyvin syvällinen ajatusmaailman viesti, joten anna itsesi sukeltaa syvälle ajatuksiisi ja anna niiden kehittää ja kasvattaa sinua.

2. Lanttien nelonen

Jos vietämme liikaa aikaa egoistisessa ja materiaalisessa maailmassa tukahdutamme todellista minäämme. Emme pääse korkeampaan minään käsiksi. Joistain materiaalisista asioista on kiva nauttia ja vaikka palkita itseään kovasta työstä mutta sen ei pitäisi hiljentää sitä ääntä mikä sinusta tulee. Egossa pysyminen ja oleminen luo pelkoa, jännittyneisyyttä ja epävarmuutta. Kun katsomme syvälle sieluumme, mikä myös voi olla pelottavaa, alamme pikkuhiljaa purkamaan omia pelkoja ja ahdistusta. Tämän työn aikana alamme eheytymään ja voimaan paljon paremmin. Ensimmäinen askel ei varmasti ole helppo, mutta kun eheytymisen kanssa on kärsivällinen niin tulet huomaamaan miten uudesti syntynyt olet ja kuinka paljon paremmin voit henkisellä tasolla.

3. The universe / maailmankaikkeus

Asiasta luopuminen ei ole heikkoutta eikä missään nimessä luovuttamista vaan se voi olla hyvin parantava kokemus. Kun koet, että olet jonkin asian saattanut loppuun eikä mitään ole enään annettavaa niin älä anna ”pallon” poksahtaa ylitäyttymisestä vaan luovu siitä kiitollisuudella. Tunne kuinka olet tehnyt kaikkesi mitä vain olet pystynyt ja tiedosta se, ettei asian eteen voi tehdä enään mitään jotta se paranisi. Itsensä soimaaminen on täysin turhaa, sillä se ei auta sinua eikä ketään muutakaan. Päinvastoin. Kun olet luovuttanut pallon eli asian maailmankaikkeuden hoitavaksi anna itsellesi siitä kiitosta. Sano itsellesi, että kiitos kun jaksoin viedä tämän loppuun saakka. Hyveellisyys itseä ja asiaa kohtaan auttaa päästämään paremmin irti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Palvelunumeron sijaan voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Käy kurkkaamassa myös verkkokauppani Kristallinkirkas tästä linkistä ❤️

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *