Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Toiminta – uudelleensyntymisen voima

Tällä viikolla onkin aikamoiset energiat kun uusikuu ja viikon tarot yhdistyvät. Viikon tarotkortiksi nousi Toiminta, joka johtaa tätä voimaannuttavaa ja tietynlaista uudelleensyntymisen energiaa. Energioihin vaikuttaa keskiviikon 8.5 uusikuu mikä syventää uudelleensyntymistä. Vielä kuitenkin mennään tämä maanantai-tiistai akseli vanhankuun energioissa vaikka pikkuhiljaa alkaa jo uudenkuun aika sekoittamaan pakkaa.

Viikon tarotkortti pyytää olemaan aktiivinen saattamaan vanhat asiat loppuun, jotta uudelleensyntyminen pääsee alkamaan ja sitä kautta voimaantuminen ja eheytyminen. Aktiivisuus voi olla kukkapenkkien kuopsuttamista tai kodin uudelleen energisoimista kevätsiivouksella. Kaikki toiminta, toiminnallinen ja aktiivinen energia mitä itsellesi luot maadoittaa ja niin tiedostaen kuin myös tiedostamatta saatamme asioita loppuun. Tämä voi saada aikaan melkoisia tunnemylläköitäkin ja ärräpäitä voi tulla suusta ulos, mutta se on myös tapa puhdistautua, uusiutua ja tehdä tilaa uusille aluille ja ennenkaikkea uudelle polulle omassa henkisessä kasvussa. Itse huomasin eilen illalla  suurta tarvetta löytää itsestäni jotain enemmän. Mitä se enemmän on, en tiedä. Mutta sen tiedän, että olen  valmiina vastaanottamaan sen tiedon sellaisenaan kuin se tulee. Tämä on hieno tunne, kun tuntee itsensä täysin avoimeksi ja riippumattomaksi mistään ulkopuolisista asioista. On vain kädet levällään valmiina vastaanottamaan mitä universumi ikinä kohdalleni onkaan keksinyt.

Viikon tarottiin yhdistyy avoimuus tulevasta ja omasta itsestä. Ajatusten ja omien valintojen kautta voimme tehdä paljon, mutta tarvitsemme myös uteliaisuutta ja pientä pilkettä silmäkulmassa universumin kanssa. Tämä luo syvää luottamusta siitä, että kaikesta selviämme tuli mitä tahansa.

Toiminnan kortti ja alkava uudenkuun ajan energiat yhdistyvät todella voimakkaasti. Onhan uusikuu tosissaan uusien alkujen kuu ja viikon tarot pyytääkin katsomaan asioita siten, miten tämän hetkiset asiat ja tilanteet voivat olla alku jollekin uudelle. Mitä voi sulkea mahdollisesti pois, jotta uudet energiat pääsevät syttymään. Tunne-elämän puolia ei tokikaan voi tuosta noin vaan sulkea pois mutta jo tietoisuus siitä, että vanha ovi on sulkeutumassa ja tunteet ovat vaihtumassa surusta iloon auttaa käsittelemään niitä ja näkemään asioiden kaikki puolet.

Tähän viikkoon mahtuu kaikenlaista – vanhojen sulkua, uudelleensyntymistä, eheytymistä ja voimaantumista. Näiden vastapainoksi muistutetaan jälleen kerran maadoittumista eli kaikkien näiden keskellä kädet multaan, kylvämään kauden satoa ja tasapainottamaan kehoa ja mieltä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *