Hae
Mirva Emilia

Voiko karmasuhde muuttua kaksoisliekkisuhteeksi?

Mikä karmasuhde, mikä liekkisuhde? Onko sellaisia edes olemassa? Minä uskon näihin aivan täysin ja näiden kahden suhde”statuksen” lisäksi on myös sielunkumppanuus. Sielunkumppanuus on näistä kolmesta ehkä herttaisin, helpoin suhde, vaikka toki tässäkin omat ristiriidat ovat niin kuin kaikissa suhteissa. Mielestäni näitä voi olla elämässä niin ystävyytenä kuin kumppanuutenakin. Sielunkumppanin kanssa koemme syvää yhteyttä ja tunne on ihan kuin hänet olisi tavannut jo aiemmin. Edellisissä elämissä jo. Sielunkumppanit toisin sanoen täydentävät toisiaan, kokevat ihan selittämätöntä yhteyttä – heidän huumori voi olla täysin sellaista, mitä muut eivät ymmärrä tai he osaavat olla tukena juuri sillä tavalla kuin toinen kaipaa. Mielestäni sielunkumppaneita voi olla useampia elämässä ja jokaisen sielun kanssa on omat oppiläksynsä, jotka kehittävät meitä ihmisinä.

Karmasuhteita voi olla myös elämässä enemmänkin ja näissä suhteissa käsitellään loppuun ne oppiläksyt, mitä edellisissä elämissä ei syystä tai toisesta ole vienyt loppuun. Karmasuhde voi olla sellainen, josta on vaikea päästää itsensä irti ja tuntuu, kuin tämä ihminen on tullut tarkoituksena elämään. Karmalliset suhteet ovatkin hyvin opettavaisia ja usein karmalliset suhteet opettavatkin kantapään kautta, sillä karmalliset suhteet voivat olla todella pahoja ja niissä voi kokea todella ikäviäkin asioita. Suhde voi olla riippuvaisuutta aiheuttavaa toisesta jonka takia omat pelot jätetyksi tulemista ja yksin jäämisestä nousevat pintaan mistä voi olla vaikea päästä yli. Karmallisessa suhteessa henkinen tai jopa fyysinen väkivalta voi olla voimakkaasti läsnä ja voidaan sanoa toiselle asioita, mikä saa tuntemaan itsensä alhaiseksikin. Karmallisen suhteen on mielestäni tarkoitus päättyä eikä jatkua ikävänä suhteena. Muutenhan itsensä arvostamista ei ole vaan pelot ovat voimakkaampia ja ottaneet vallan.

Liekkisuhde eli kaksoisliekkisuhde taas yhdistää kaksi sielua. Tuntuu kuin olisi tavannut oman puolikkaan. Siinä yhdistyy kahden sielut ja kehot yhteen ja suhde tuntuu todella intensiiviseltä niin hyvässä kuin pahassa. Kaksoisliekeillä on täysin omanlainen yhteys ja he aistivat toisensa tunteen jopa pitkänkin välimatkan päästä. Tämä on sitä energeettistä yhteyttä. Pahassa tarkoitan sitä, että kun energiat ovat niin lähekkäin toisiaan ja suhteen molemmat osapuolet aistivat toisen tunteet voimakkaasti niin voivat ne sekoittua omien tunteiden kanssa. Alamme äkkiä elämään toisen tunteiden kautta jos emme opi tunnistamaan tätä. On tärkeää tietää milloin kyseessä on omien tunteiden tunteminen ja koska toisen.

karmasuhde liekkisuhteeksi vai karmallinen liekkisuhde

Mietin paljon meidän parisuhdetta ja sitä millaista se on ollut. Ensimmäiset vuodet oli suoraan sanottuna yhtä shittiä, mutta yksi asia on pitänyt meidät yhdessä – HALU olla toisen kanssa kaiken sen kuran keskelläkin. Mikä on täysin karmallista suhdetta – satutimme toinen toisiamme (henkisesti), mutta emme kuitenkaan halunneet tai pystyneet syystä tai toisesta päästämään toisistamme irti. Tässä hetkessä en edes tiedä voisiko meitä enää mikään muu erottaa kuin kuolema tai yhteisten rajojen ylittäminen. Ollaan koettu niin paljon ja vuosien aikana ollaan opittu niin toisistamme kuin itsestämmekin. Opittu vetämään rajat, kunnioittamaan toisiamme entistä enemmän, rakastamaan toisiamme syvemmin ja itseämme. Tänäkin päivänä kun katsomme toisiamme tunnen syvää turvaa. Ikä ja vuodet ovat tehneet tehtävänsä ja todella olen sitä mieltä, että parisuhteessamme on ollut todella paljon karmaa, mitä ollaan puhdistettu ja tämän puhdistuksen jälkeen suhde on muuttunut karmallisesta suhteesta intensiiviseksi liekkisuhteeksi. Suhteeksi, jossa koen että olen löytänyt sen puolen mitä itsessäni olen etsinyt. Toinen täydentää näitä puolia, mutta kuitenkaan emme ole riippuvaisia toisistamme. Tämä ei kuitenkaan ole ollut helppoa ja tämä on vaatinut molemmilta isoa panostusta, että tässä pisteessä ollaan. Olen kuitenkin kiitollinen tästä koko meidän matkasta ja siitä, mitä olemme toisemme ja suhteemme eteen tehneet.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *