Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Taito – älä rajoita luovuuttasi

Viikon tarotkortiksi nousi Taidon kortti, mikä muistuttaa ottamaan käyttöön omat luovat taidot. Luovuus on uusien seikkailujen energiaa ja luovuuden taidot auttavat pääsemään omaan sisäiseen ääneen kiinni entistä syvemmin. Luovuuden ja omien taitojen kanssa ei pidä olla liian tiukka ja rajoitteinen vaan anna luovuuden tulla ulos juuri sellaisena kuin se tulee. Kritisoiminen omia taitoja kohtaan tai pyrkiminen liian isoihin odotuksiin pääseminen vain hidastaa luovuuden ulos tuloa. Anna siis palaa ja katso mitä itsestäsi saat ulos.

luovuudella on monia positiivisia vaikutuksia

Sanotaan, että luovuudella on monia positiivisia vaikutuksia meihin ja tähän yhdyn täysin. Mm. tunnemaalauksen avulla olen saanut niin omia ajatuksia ja tunteita ulos kuin myös asiakkaiden. Maalauksessa parasta on tunne, kun voi vain antaa luovuuden tulla eikä halutessaan maalauksen tarvitse esittää mitään. Tärkeintä on, että värien ja sen tunnelman kautta pääsee käsiksi omiin ajatuksiin ja purkamaan omia tunteita. Muistan kun ensimmäisen kerran tein tämä tunnemaalauksen. Väreiksi tuli paljon tummia sävyjä ja muistan hyvin millainen se aika oli. Olin parisuhteessa todella epävarma, vihainen ja tunne oli riittämätön. Sen maalauksen jälkeen aloin työstämään näitä ajatuksia ja tunteita ja seuraavan kerran, muutamien kuukausien päästä tein seuraavan maalauksen ja huomasin miten värit ja energiat olivat muuttuneet vapautuneimmiksi ja iloisimmiksi.

Siinä hetkessä olin myös todella kiitollinen työstä minkä olin tehnyt itseni kanssa, sillä helppo matka se ei ollut. Tunteet menivät laidasta laitaan ja mua koeteltiin monesti, mutta nämä koettelemukset kuitenkin vahvisti rakkautta itseäni kohtaan ja itsevarmuuttani. Tänä päivänä tiedän, mitä ihmissuhteiltani haluan ja kuinka mua ja läheisiäni tulee kohdella. Musta on tullut paljon vahvempi ja tunnemaalauksesta oli siinä vaiheessa todella suurta apua.

Luovuutta voi olla erilaista. Luovuus voi olla tanssia, maalaamista, laulamista, kirjoittamista, korujen tekemistä tai vaikka lankojen kanssa työskentelyä. Näissä älä rajoita itseäsi vaan kokeile rohkeasti uusia asioita ja anna luovuuden rentouttaa ja pitää mielesi virkeänä. Luovuuden avulla pääsee kehittämään itseään ja voi päästä jopa sinne mukavuusalueen ulkopuolellakin käymään. Taidon kortti muistuttaa hyvin vahvasti sitä, että hyväksyy omat hyvät ja huonot puolet sekä myös sen, että jos haluaa kokeilla uutta eikä se monien yritysten jälkeen välttämättä onnistu tai tunnu luontevalta niin osaa hyväksyä sen. Hyväksyy, että ok tämä ei ollut just mun juttu, kokeilen jotain muuta. Anna mielikuvituksesi laukata vapaasti ja nauti luovuudestasi, sillä jos rajoitat sitä liikaa saatat tuntea olosi jopa levottomaksi.

Ihanaa uutta viikkoa!

Halutessasi laajemman ja henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *