Hae
Mirva Emilia

Puhvihihainen kesämekko

Äitienpäivänä pääsin pukeutumaan tämän kesän ensimmäiseen kesämekkoon. Puhvihihainen maksimekko olikin juuri osuva valinta päivään, kun käytiin ensin mummulassa aamiaisella ja siitä suoraan isomummulle jälkkärille. Maksimekot kun ei kiristä eikä purista mistään vaan on aivan ihania lämpimään kesään. Ja ne sopivat erilaisiin kesäjuhliin ja viileisiin iltoihin nahka- tai farkkutakin kanssa. Oltiin siskon kanssa talvella Tukholmassa ja ostin sieltä kivan lyhyen oversize villakangastakin. Takki sopii minkä kanssa vaan ja on just passeli kevääseen ja kesäiltoihin myös mekkojen kanssa.

Kesämekot on löytäneet mun kaappiin itseasiassa ihan vasta lähi vuosina. Olen aina ollut housuihmisiä, mutta nyt jostain syystä hieman tyttömäisetkin kesämekot on kiinnittäneet huomion. Ja nimenomaan maksimekot, ne on niin ihania kesällä, helppoja ja sopivat hyvin rentoihin kesäpäiviin. Mitä rennompi ja löysempi sen parempi! Helteillä on ihana olla kun iholla on tilaa hengittää kunnolla eikä tiukat vaatteet hiosta.

Huomenna lähdenkin Helsinkiin yhteistyökumppanin kesäjuhliin minne ajattelin laittaa housujen sijaan puhvihihaisen vaalean maksimekon. Meinasin lähteä mekkometsästykseen Jyväskylään tai Tampereelle, mutta onneksi kävin ensin meidän mummun kaupassa (Myllyrannan uniikit putiikit Mäntässä) ja sieltähän anoppini löysi mulle juuri oikeanlaisen kesämekon juhliin. Juurikin sen mikä oli päälläni myös äitienpäivänä. Ei kannata siis mennä merta edemmäs kalaan, tämän olen useamman kuin kerran todennut kun olen Myllyrantaan mennyt. Siellä on niin kauniita vaatteita ja erilaisempaa mitä ketjuliikkeissä on. Vaatteilla kuitenkin tuodaan isosti omaa persoonaa esiin ja on kiva kun kaapista löytyy vaatteita mitä voi kannatella päällään ylpeänä. Ja tätä kesämekkoa tulen käyttämään varmasti paljon kesän aikana.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *