Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai täydenkuun ollessa valloittavan Jousimiehen merkissä

Tarot-torstaita vahvistaa tänään Jousimiehen energiat, jotka ovat nyt täydessäkuussa. Täysikuu on siis tänään torstaina 23.5 suurimmillaan ja jousimiehen ideallinen ja spontaani energia voi vallata energiakenttääsi. Anna spontaaniuden tuoda uutta hedelmää ja potkua arkeen, sillä sen kautta ideat voivat lähteä lentämään ihan uusilla svääreillä. Jousimiehen energia on ainakin tarttunut minuun ja olo on tosi jotenkin menevä, haluan elää ja nauttia tässä hetkessä, en jaksa murehtia huomista vaan haluan elää omien unelmien kautta. Ja tämä tuntuu todella vapauttavalta, jopa yllättävältä. Jotenkin pienessä ajatuksessa on ajatellut, että unelmien elämä on jotenkin isojen uurastusten takana ja, että ainoastaan ison työn jälkeen voi elää unelmiensa elämää. Näin ei tietenkään ole vaan joka päivä omien valintojen kautta voimme elää tai ainakin mennä kohti omaa unelmaelämää. Ja tässäkin hetkessä tätä unelmaa voi elää ainakin palasen verran 😊 Anna tämän täydenkuun levittää suurta hymyä kasvoillesi, ole avoimesti oma itsesi ja anna tämän täydenkuun energian antaa virtaa ja hyväntuulisuutta arkeesi. Tämä täydenkuun aika tuntuu todella miellyttävältä ja siltä, että kaikkea uutta ja ihanaa voisi olla tulossa elämään.

Katsotaanpa sitten mitä tarot-torstai viestittää tähän täydenkuun aikaan. Valitse taas alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue kuvan alta mitä korttisi sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. sauvojen vitonen

Tämän kortin energia pyytää keskittämään ajatukset omaan sydän yhteyteen, omaan minään, omaan kasvuun. Pysähtymistä oman itsensä äärelle ja siihen mitä ihmettä minussa tapahtuu. Usein mietimme toisten murheita ja miten voisimme olla avuksi toisille, mutta nyt pyydetään kääntämään kelkka ja kääntymään oman itsensä puoleen. Meissä tapahtuu aina jotain vaikkei aina siltä tuntuisikaan. Ja vaikka kuinka yrittäisimme päästä toisen ihmisen ajatuksiin niin emme vain pääse ja tähän on turha käyttääkään omaa energiaa kun sen sijaan voisimme kuunnella omaa sydäntämme ja kuunnella mitä sillä on sanottavana. Onko sydämessäsi stressi päällä vai tuntuuko se rauhalliselta. Anna sydämesi pamppailun kertoa missä kehosi menee ja mitä se tarvitsee. Anna aikaa itsellesi.

2. kuolema

Kuolema, yksi mun lempikorteistani. Tämä muistuttaa sinua siitä, että vaikka jokin rakaskin asia päättyy sillä on tarkoituksensa mikä avautuu sinulle myöhemmässä vaiheessa. Anna vapaus itsellesi irrottaa itsesi siitä asiasta tai tunteesta ja anna rauhan levittäytyä kehollesi. Antaudu, antaudu ja antaudu. Hengitä rauhassa ja muistuta itseäsi siitä, ettei sinulla ole mitään hätää. Tämän hetkinen tunne tulee muuttamaan muotoaan ja antamaan tilaa jollekin sille, mikä on odottanut vuoroaan. Olet vahva ja sinnikäs kulkemaan tämän vaiheen läpi.

3. intohimo/voima

Tämän kortin energia on lujuus ja oman voiman jakaminen ja tunteminen itsessä. Jaa voimaasi pitkin kehoasi, anna voimaasi jokaiseen kehon  kohtaasi ja tunne kuinka voimaannut ja intohimosi palaa. Ehkä pieni väsymys on voinut painaa mutta kehosi on kuitenkin jaksavainen nostattamaan energiatasojasi ja luomaan sen tiedon myös päivätietoosi. Tämä on vain ja ainoastaan meistä itsestämme kiinni kuinka paljon otamme vastaan kehon hyviä värähtelyitä ja kuinka paljon annamme tilaa heikkouksille ja negatiivisuudelle, itsemme ruoskimiselle ja vähättelylle. Olemme riittäviä juuri tällaisena kuin olemme eikä ole mitään tarvetta vertailla itseämme muihin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *